Lisede zorbalık görmek

Eğer fiziksel ve kanıtlı bir suç var ise alo 155. ama yok ise göz ardı edildiği için CİMER.

Daha mantıklı fiziksel var ama iz yok ise yumruk atıyorlarsa boşluk kısmı var oraya denk geldiye yüksek ihtimal morarır ora darp raporu alıp şikayetci olabilirsin.
 
Hocam, sana bunları yaşamış bir kardeşin olarak şu tavsiyeleri vereceğim. Sözlü dalga geçtiklerinde ters psikoloji yap. Bana da yapıyorlardı, 1 kişi haricinde ters psikoloji işe yaradı. İkincisi, kimse sana kolay kolay vuramaz, o sıkıyı yiyemezler. Ha vurdular mı, direkt git darp raporu al ve üstüne tazminat davası aç nasıl donlarına kadar veriyorlar. Üçüncüsü, sana zorbalık yapanları görme. Benim sınıfta bana zorbalık yapanı takmıyorum banane kardeş önce kendisine baksın. Hiç kimse kesinlikle kusursuz değil. Sana zorbalık yapanların yüzüne bakma, adlarını söyleme, laf mı ettiler; babana söylemeye çekinme. Bu tip olaylarda daima hemen babana anlat. Gerekirse okulu başlarına yıkar ve seni başka bir okula verir. Hareket etmek senin elinde. Bu soysuzların lanet soyu kurumadıkça bu dünya üzerinde hiçbir şey değişmeyecek.


@Diga neyi komik hikâye mi anlatıyorum burada?
 
Son düzenleme:
Şöyle tavsiyeler vermeyi bırakın. Yok gyme başla yok dövüş kursuna git. Olası bir durumda sen cüssene güvenirsin. Karşındaki kişi her an çıkarabileceği belindeki alete güvenir.
O zaman kelebek alsın sallasın adamlara korksunlar. Ne önerelim? Zorbayı tanımıyoruz bile zorba yapan biri burdan verilecek tavsiyeye uymaz. Hele zorbaladığı kişi anlatıyorsa hiç uymaz.
 
Daha mantıklı fiziksel var ama iz yok ise yumruk atıyorlarsa boşluk kısmı var oraya denk geldiye yüksek ihtimal morarır ora darp raporu alıp şikayetci olabilirsin.
Yanında çakı gibi bir cisim taşıması iyi olacaktır. Ama karşı tarafın daha tehlikeli (bıçak vb.) alet çektiğinde kullanmalı.
 
Kimse kimseye öyle okul çıkışında vs. Artistlik yapamaz. İstemediğin halde yapmaya devam ederlerse karşılık ver okul çıkışında sana vurmayı bırak sözlü dâhi tehdit edemezler. Hele ki bir dokunsalar darp raporu alırsın hepsinin hayatı kayar. Kolay değil öyle
 
yeterince iyi yaparsa dayak yemez hatta belli olmaz belki zorbalardan birini tavlar başkalarına zorbalık yaparlar.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 

Geri
Yukarı