Lisede zorbalık

Selam, daha önce birkaç kişi sınıfta benimle uğrasıyordu ben de bunları dövdüm ve disiplin yedim. Okulda bir çocuk var bana omuz attı. Bunu döversem okuldan atılma riskim var. Ne yapmam lazım?

Okul çıkışında onları takip edip arkadan boğazlayarak bayıltabilirsiniz.

Selam, daha önce birkaç kişi sınıfta benimle uğrasıyordu ben de bunları dövdüm ve disiplin yedim. Okulda bir çocuk var bana omuz attı. Bunu döversem okuldan atılma riskim var. Ne yapmam lazım?

Rahatsız mısın kardeşim şaka mı yapıyorsun ne zannediyorsun kendini? Her omuz atanı dövüyor musun sen anan baban sana öğretmedi mi?

Belki de ironiye ironiyle cevap verdiğin mesaja ironiyle yaklaşmıştır ve sen de buna az evvel ironiyle cevap vermişsindir.
Aslında ironi olan bir mesaja ironi ile cevap verdiğim için ve benim cevabıma ironi ile cevap vermiş birisine ironi ile cevap verdiğim için ironi olmaktan çıktı ve paradoksa döndü. Bu saatten sonrasını paradoks olarak nitelendirebiliriz.

@dolfin PUBG'mi oynuyoruz az bir sakin olun :D

Forum'dan adam toplayıp dövelim :D

Ben ironi yaptım ya illa emoji mi koymam gerekiyor.

Aslında ironi olan bir mesaja ironi ile cevap verdiğim için ve benim cevabıma ironi ile cevap vermiş birisine ironi ile cevap verdiğim için ironi olmaktan çıktı ve paradoksa döndü. Bu saatten sonrasını paradoks olarak nitelendirebiliriz.

Ben şu noktada buna cevap verirsem omuz atanlara saygısızlık yapmış olurum. Sustum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı