Oculus Quest 2 alınır mı?

BlackTRDemon

Centipat
Katılım
9 Haziran 2022
Mesajlar
38
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 3470
Kingston 4+4 1330Mhz Ram
128GB İzoly SSD
256 GB Samsung HDD
320 GB WD HDD
Cinsiyet
Erkek
Malum bu dönemde fiyatlar biraz tuzlu ama Quest 2 alınır mı? Hala güncelleme alacak mı? Bilgisi olan yazarsa sevinirim.
 
Alınır. Eğer bilgisayarınızda varsa çok iyi olur çünkü cihaz hem bilgisayarlarda hemde tek başına bilgisayar olmadan çalışıyor.
 
Bir dönem daha güncelleme alacak, quest 3 ile arasında fiyat olarak çok fark var. Eğer arkadaşların vs. varsa alınır, yoksa 2 3 ay kullanıp rafa kaldıracağın bir şey. Benimki çekmecede kaldı duruyor öyle.
 
Bir dönem daha güncelleme alacak, Quest 3 ile arasında fiyat olarak çok fark var. Eğer arkadaşların vs. varsa alınır, yoksa 2 3 ay kullanıp rafa kaldıracağın bir şey. Benimki çekmecede kaldı duruyor öyle.

Anladım hocam çünkü Quest 3 alabilmek için gene 3-4 yıl para biriktirmem gerekir ona da yenisi çıkar.
 
Bilgisayarda kullanacaksanız pek önermiyorum. USB üzerinden görüntü verisi aktarıyor ve bence kalite düşük. Quest2 öncesinde Samsung HMD Odyssey+ kullanıyordum HDMI üzerinden görüntü aktarıyordu. Kağıt üzerinde daha kötü olasına rağmen Q2'ye göre daha iyi idi görüntü.

Fakat kendi oyunlarını PC bağımsız oynayacağım diyorsanız o zaman olur.
 
Anladım hocam çünkü Quest 3 alabilmek için gene 3-4 yıl para biriktirmem gerekir ona da yenisi çıkar.
En azından 2025 sonuna kadar devam edecektir güvenlik güncellemesi. Fakat yazılım desteği vs hakkında net bir şey diyemem. Quest 1 bu sene sonunda bitiyor güvenlik güncellemesi vs. ordan yola çıkarak düşünebilirsiniz.
 
Bilgisayarda kullanacaksanız pek önermiyorum. USB üzerinden görüntü verisi aktarıyor ve bence kalite düşük. Quest2 öncesinde Samsung hmd Odyssey+ kullanıyordum HDMI üzerinden görüntü aktarıyordu. Kağıt üzerinde daha kötü olasına rağmen Q2'ye göre daha iyi idi görüntü.

Fakat kendi oyunlarını PC bağımsız oynayacağım diyorsanız o zaman olur.

Hocam büyük ihtimalle yarı PC'den yarı Quest'den oynarım PC de AC falan var zaten oyunlarin çoğu yavaşta olsa Quest'e geçiyorlar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı