1 milyon TL'niz olsa ne yapardınız?

Renault Twingo (190 bin TL- 300 bin TL civarı) veya Renault Toros (150 bin -250 bin civarı) alırdım. 30 bin liraya bir masaüstü hazır sistem alırdım. 30 bin liraya laptop alırdım. 5 10 bin liralık kitap alırdım. Kalan paraya alınabilirse eski ufak bir ev alırıdm. Geri kalana da dolar hisse tarzı şeyler alırdım. Ev alınmazsa bir kaç tane en ucuzundan araba alırdım. Lada Vega, Samara, Broadway tarzı. 1 milyon lira ile ne de çok şey yapılıyormuş?


Haram bro
 
Renault Twingo (190 bin TL- 300 bin TL civarı) veya Renault Toros (150 bin -250 bin civarı) alırdım. 30 bin liraya bir masaüstü hazır sistem alırdım. 30 bin liraya laptop alırdım. 5 10 bin liralık kitap alırdım. Kalan paraya alınabilirse eski ufak bir ev alırıdm. Geri kalana da dolar hisse tarzı şeyler alırdım. Ev alınmazsa birkaç tane en ucuzundan araba alırdım. Lada Vega, Samara, Broadway tarzı. 1 milyon lira ile ne de çok şey yapılıyormuş?

Haram bro

Neden Toros veya Broadway?
 
Neden Toros veya Broadway?

Toros'u seviyorum ve arabaya fazla para vermeyi sevmiyorum. 1 milyon liralık araba almak yerine ucuza bir kaç araba alırım. 1 milyona alınacak arabalarda artık sıradanlaştı zaten.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı