Cyberpunk 2077 yeni DLC gelir mi?

Katılım
31 Aralık 2020
Mesajlar
29.480
Makaleler
33
Çözümler
393
Yer
Osmaniye, Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
PC: Intel Core 12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F

GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 | SteelSeries Prime | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 23H2.
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Sizce tekrar DLC gelir mi? Son dendi, ama belli olmaz, iyi satıldı. Witcher 3'e o kadar DLC geldi mesela. Cyberpunk 2077'e 45 saat, 10 saat, bir de 20 saat falan harcadım yani. Oyunda tüm görevler, yan görevler, is verenlerin tum görevleri bitti, sibersaykoymus o görevler hepsi bitti ve birkaç NCPD görevi kaldı. Yeni DLC çıksa tekrar oynarım diyenler kimler?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni DLC çıksa tekrar oynarım diyenler kimler?
Muhtemelen DLC'yi satın alamayıp izlerim fakat ana oyunu oynarken epey eğlendim.

Önceden GFN ile oynuyordum, şimdi RX 6600 ile oynayacağım.
 
Hikeye DLC'si zahmetli iş. Yeni oyun motoru kullanmaya başlıyorlar. Açıklama da yaptılar gelmeyecek şeklinde. Dolar kuru öncesi ek paketi aldım. Daha da AAA oyun alınmaz zaten.
 
Oyunun zaten suyu cikti bir suru alternative olaylar oldu, ama iyi satmasi degistirebilir. Yeni DLC gelmeyecek deseler de gelebilir belki, bu da ne kadar gereklidir bilemem.

ikinci oyun ise, ben pek devamlilik goremiyorum. Her şey oldu bittiyle bitti yani, kapandi hikaye farkli sonlarla. Bazi oyunlar devami gelecek sekilde biter, o zaman anlanir.

Dört gözle bekliyorum ama geleceğini sanmıyorum.
Witcher 4'ü geliştiriyorlar şu an.

Witcher 4 gelistiriyorlarsa gelmeyebilir o zaman.
 
200 saat Cyberpunk oynamış bir Cyberpunk fanı olarak gelmez diyorum gelmemelide zaten. :D Cyberpunk ile Witcher hikayesi çok bir değil artık Cyberpunk devam edecekse bile V ve Johnny Silverhand temasında devam etmemesi lazım Phantom Liberty ile bu ikilinin hikayesi sonlanmalı ki sonlandıda muhtemelen zaten. Bence Cyberpunk DLC yerine yeni bir Cyberpunk oyunu gelir 5 sene içinde.
 
200 saat Cyberpunk oynamış bir Cyberpunk fanı olarak gelmez diyorum gelmemelide zaten. :D Cyberpunk ile Witcher hikayesi çok bir değil artık Cyberpunk devam edecekse bile v ve Johnny Silverhand temasında devam etmemesi lazım Phantom liberty ile bu ikilinin hikayesi sonlanmalı ki sonlandıda muhtemelen zaten. Bence Cyberpunk DLC yerine yeni bir Cyberpunk oyunu gelir 5 sene içinde.

Yine ana karakter V mi olur sizce? GTA VI'a rakip Cyberpunk yeni oyunu mu?
 

Geri
Yukarı