AhahahaVe teknolojide öznel nesnel kavramları yoktur. İyi iyidir. Kötü kötüdür.
Adam resmen kanıt yerine aldığı kartları gösterdi ya. Kanıt bekliyoruz hala. Dlss görüntüyü çamur ediyor dedi kanıt yok.
AhahahaVe teknolojide öznel nesnel kavramları yoktur. İyi iyidir. Kötü kötüdür.
Adam resmen kanıt yerine aldığı kartları gösterdi ya. Kanıt bekliyoruz hala. Dlss görüntüyü çamur ediyor dedi kanıt yok.
Hocam birde aklıma şey geldi ya bir arkadaşım 300-400tl ye ekran kartları kutularını sarı siteden satın alıp odasına yerleştiriyordu.Ve teknolojide öznel nesnel kavramları yoktur. İyi iyidir. Kötü kötüdür.
Adam resmen kanıt yerine aldığı kartları gösterdi ya. Kanıt bekliyoruz hala. Dlss görüntüyü çamur ediyor dedi kanıt yok.
Istedigini al kardesim gule gule kullan. Benim kimseyle polemik yapmak gibi bir derdim yok sadece kendi yorumlarimi yazdim buraya. Iyi aksamlar.İçerlenecek bir durum yok^^Anliyorum bazilarinizda 4060 olabilir, yazdiklarima bu yuzden de icerlemis olabilir^^ bu cümlen tam fiyasko 3060 Ti'da alabilirdim ama almadım 4060'ı daha iyi buldum. Ve @Hds'nin yazdıklarına ben bir cevap alamadım açıkçası
![]()
Yeni teknoloji iyi mi dedim? 3060 Ti'ın teknolojisi 4060'dan geri. Güç tüketimi fazla. Eski. Bu yüzden 4060 her türlü daha iyi. Gelip bana para verdiğin ürünü savunma (bana gelip de 4060 kullanıyorsun deme sana telefondan yazıyorum bunları.)AhahahaDogru haklisin) 4060 kotudur. Ayrica bir ekleme yapayim eksik olmus: Yeni teknoloji, iyi teknoloji demek degildir...
Sağolun, biz polemik yapmıyoruz zaten burda sadece DLLS'in görüntüyü çamur yaptığına dair kanıt istedik ama alamadık canınız sağolsun.. iyi akşamlar..Istedigini al kardesim gule gule kullan. Benim kimseyle polemik yapmak gibi bir derdim yok sadece kendi yorumlarimi yazdim buraya. Iyi aksamlar.
İyi akşamlar dostum. Polemik yaratmadık. Tartıştık. Uzatmanın bir faydası yok. Sonuçta teknolojik olarak 4060 daha iyi. Kas gücü tarafında 3060 Ti daha iyi olabilir.Istedigini al kardesim gule gule kullan. Benim kimseyle polemik yapmak gibi bir derdim yok sadece kendi yorumlarimi yazdim buraya. Iyi aksamlar.
Neyi ima etmek istedigini anlamadim, benim seninle ilgili bir problemim yok, cocukca bir muhabbet bu yaptigin. Karton kutuya 300-400 TL verecek kadar zengin degilimHocam birde aklıma şey geldi ya bir arkadaşım 300-400tl ye ekran kartları kutularını sarı siteden satın alıp odasına yerleştiriyordu.![]()
Birşey ima ettiğim yokNeyi ima etmek istedigini anlamadim, benim seninle ilgili bir problemim yok, cocukca bir muhabbet bu yaptigin. Karton kutuya 300-400 TL verecek kadar zengin degilimSadece yorumlarimi aktardim 4060'in kotu bir kart oldugunu, DLSS'in 1080p'de ise yaramaz bir teknoloji oldugunu yazdim ve bir soru sormussun 3060 ti mi 4060 mi diye, sordugun kartlari kullandigimi belirtip kendi yorumumu attim? Muhabbeti baska yerden anlamaya gerek olmadigi dusunuyorum.
O muthis teknolojiler dedigin şey yalandan 30-40 FPS fazla veren fakat goruntuyu camura ceviren DLSS mi?4060 dedigin kart 1080p kartidir. Istedigin kadar iddia et, 1080P'de DLSS goruntuyu camura cevirmekten baska hiçbir ise yaramaz
ya da şey mi acaba muthis teknoloji dedigin şey: Bir onceki seride 12 GB olan 3060'in Memory'sini 8 GB'a falan dusurmek mi? Yoksa inanilmaz buyuk bus genisligi mi
![]()
![]()
RX 6600 ile yaşadım. Çözümü bu:daha bu sabah forumda konu açan birisi 6700XT'li sistemin aniden oyunda 5FPS'e düşüp bilgisayarın kapandığını ve AMD yazılımının silindiğini söyledi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.