CS2'de 7 yıllık hesaba VAC ban atıldı

Ticket demek Steam desteğe yazmak mı oluyor?

Her firmaya ticket atabilirsiniz ticketi anlamadınız anlattık. Fakat internete Steam'e nasıl ticket atılır yazın anlarsınız o zaman.
 
Kardeşim, maalesef kalkmaz banın. CS2 artık takım arkadaşı sıkana da VAC ban atıyor.
Griefing'ten ban atmadan önce uyarı vermeleri gerekmiyor mu? Aynı şekilde bende bugün Vac ban yemişim ne hile kullandım nede harici bir program kullandım. Sadece canı az kalan bi arkadaşı vurmuştum.
 
Griefing'ten ban atmadan önce uyarı vermeleri gerekmiyor mu? Aynı şekilde bende bugün Vac ban yemişim ne hile kullandım nede harici bir program kullandım. Sadece canı az kalan bi arkadaşı vurmuştum.
Ben rekabetçi bile girmedim. Overwatch'tan ban yemişim şaka gibi. Bu kadar basit mi banlanmak hile kullanmama rağmen?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
CS2 bana VAC ban atmış. Asla hile kullanmadım haksız yere bana oyun yasağı getirmiş. Son 2 haftada 100 saatim var. Oyunda karşımda en az 20 tane hile gelmiştir. Bunlar etrafta gezerken geldi benim 7 yıllık rozet dolu hesabımda ban atmış. Sadece dün yaşanan olaydan bahsedeyim. Dün seçkin maçında 2 kez takım arkadaşım tarafından öldürüldüm ve adam sesli sohbette bunu bilerek yaptığını itiraf ederek dalga geçti. Ben de yediremedim ben de 2 rounda da aynı şekilde onu öldürdüm. Ne hikmetse ona yasak vermezken bana hemen 30 dakikada ban verdi. Ben de kapadım. Yattığım sabah kaltığımda VAC ban atmış. Eminim ki bu oyunun adaletsiz yönetim sistemi ben dahil milyonlarca oyuncuyu hayatından CS2'yi sildirecek düzeye ulaştı: Söyleyecek söz yok. Valve pişmanlıktır, rezilliktir.
https://steamcommunity.com/profiles/76561198854111983/ aynı sorun hocam umarım bir hatadır.
 
Kendi takımınızdaki kişiyi vurmanız ile VAC banın alâkası olacağını sanmıyorum. Bilgisayarınızda şu aşağıdaki programlardan var mı? Belki bir etkisi olmuştur ama bilmiyorum.

Şöyle bir liste var Steam'de.

CCleaner.
PowerShell.
Cheat Engine.
IObit start menu 8.
DLL enjektörleri.
Hipervizörler.
Steam ıdler'ları.
 

Geri
Yukarı