2.000 TL ekran kartı önerisi

Bütçe
2000 TL yaklaşık
Öneriler için çok teşekkürler. Öncelik işlemciyi 2. El olarak değiştirebilirim ve ekran kartı'da ona göre alabilirim ya da şimdi 5500 xt alabilirim.
 
Yaklaşık 2 bin civarı (çok geçmesin, onu da taksitle alabilirsem) kart öneriniz olsun, tabii ki 4 GB bakmak zorunda kalıyorum.

"Ne? 2 bine FPS kalitesi ve 4 GB ekran kartı mı?" düşünmeyin, rencide etmeyin:). Mesela GT730'a bakmıştım. Çok eski bir kart imiş. 'RX' deniliyor, 'GT' deniliyor, yetmiyor 'Ti' olsun vs. kafa karışıyor. Bana oyunları güzel gösterecek bir kart öneriniz olsun, elbette mükemmel aramıyorum. Artık 3050 mi, 1050 mi, bu bütçeye nasıl bir kart uyuyorsa öneriniz için şimdiden teşekkürler.

Hocam merhaba 1030 veya RX580 2.el olarak bulabilirsiniz.
 
2.el RX serisi ya da 1050 Ti öneririm hocam.
 
Hocam merhaba 1030 veya RX580 2.el olarak bulabilirsiniz.
1030 kaç GB? .. Rx'leri çok düşündüm ama çoğunluk mining işlemlerinde kullanılmış olup, işleri bitince de piyasaya sürüyorlar, yani bolluk o yüzden. Bende güvenemiyorum. Teşekkür ederim;)

Teşekkür ederim, önce ki iletilerde öneriler de bulunuldu ve 1050ti içinde tam bir olumluluk alamadım hatta yanılmıyorsam 1050ti kaldı mı, yazıldı.(bir daha bakayım)

Satılık: Anakart - İşlemci - Ekran Kartları ve Kasalar isterseniz mithat hocamla iletişime geçin. Size kendilerindeki ekipmanlardan biraz daha sağlıklı önerilerde bulunurlar.
Dipnot: Mithat hocam güvenilirdir. Technopat bünyesinde birisidir.

Alıntıları karıştırıyorum bayağı, idare edilsin. Mithat hoca yönlendirme için teşekkürler;)
 

Geri
Yukarı