Xbox Series X vs Xbox Series S

Onun için yeni bir SSD alacağım zaten bana 256 GB daha eklense yeter.

Peki işlemci arasında ne gibi farklar var söyleyebilir misiniz pek bir şey yoksa onu almayı düşünüyorum.

Series X çok çok daha güçlü bir cihaz. Bayağı fark var aralarında.
 
10 yıllık monitöründe çalışır, Series S'de alınır. 3-4 seneden öteye gidebileceğini sanmıyorum. Bütçe varsa Series X alınabilir. Series S alınacaksa da ikinci el, resmi garantisinin bitmesine biraz kalmış cihazlar alınabilir. Ben böyle bir cihaz almıştım 1 ay oynayıp aldığım fiyattan satmıştım herhangi bir zararım olmamıştı.
Bence de 2. el almak daha mantıklı.

Series X çok çok daha güçlü bir cihaz. Bayağı fark var aralarında
Benim için bütçe çok önemli. Zaten 20K ya yeni bir bilgisayar toplarım. Çok fazla FPS farkı vb. olur mu ya da grafikler arasında çok fark olur mu.
 
Bence de 2. el almak daha mantıklı.

Benim için bütçe çok önemli. Zaten 20k ya yeni bir bilgisayar toplarım. Çok fazla FPS farkı vb. olur mu ya da grafikler arasında çok fark olur mu?

Senin için çok olmaz. 720p kullanacaksın sanırsam.
 
Arkadaşlar şimdi ben 2 şey arasında kaldım. Ben Xbox Series S almayı düşünüyorum fakat Microsoft bunun desteğini keser mi diye de düşünüyorum sonuçta 5-6 yılda bir işletim sistemlerinin desteğini kesiyor sizce şu an Xbox Series S alınır mı?
Bir de benim 10 yıllık monitörümde bu çalışır mı?
Bütçe yetiyorsa Series X tavsiye ediyorum. Aradaki fiyat farkına değer mi, tartışılır. Benim Xbox şuan 14 yıllık monitörde çalışıyor sizinkinde de çalışır.
 

Geri
Yukarı