Kendimi nasıl değiştirebilirim?

İcardiVekili

Decapat
Katılım
4 Şubat 2022
Mesajlar
281
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Flört vardı yeterince yakışıklı olmadığım için gitti. Kendimi değiştirmek istiyorum ama tipim pısırık çocuklardan farksız. Aşırı derecede takıldım yoldan geçerken gülüyorlar tipimle dalga geçmeye başladılar. Üzüyor insanı ister istemez kendimi nasıl değiştirebilirim yardımcı olabilir misiniz?
 
Spor.

tenor.gif
 
Spor ve bakım. Ayrıca tıraşına ve giyimine özen gösterirsen işin sadece dış görünüş kısmını halledersin. Tip her şey değildir zaten.
 
@İcardiVekili insanlara göre emin ol değil yüz hatları baya kötüye yakın olup da spora giderek kız konusunda başarılı olan baya tanıdığım var. Hatta onu geçtim cidden tipi kötü olup sevgili yapan bile var burda önemli olan şey özgüven. İllaki çok güzel sevgili istersen tip devreye giriyor tabi.
 
@İcardivekili insanlara göre emin ol değil yüz hatları bayağı kötüye yakın olup da spora giderek kız konusunda başarılı olan bayağı tanıdığım var. Hatta onu geçtim cidden tipi kötü olup sevgili yapan bile var burada önemli olan şey öz güven. İllaki çok güzel sevgili istersen tip devreye giriyor tabii.

Hem kız hem de meslek olarak yapmak istiyorum aslında, eli yüzü düzgün olanları direk film dizi vs. alıyorlar maddi açıdan pek iyi değilim zaten.
 

Geri
Yukarı