Lisede disiplin cezası yedim

schizophrenic

Centipat
Katılım
11 Nisan 2022
Mesajlar
75
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Okulda tütün mamülleri bulundurma ve tüketmeden dolayı disiplin yedim, aileme haber verildi haberleri var müdür yrd. Gecen cagirdi iste daha onceden cezaniz olmadigi icin uyari ile cezalandirildiğimi söyleyen bir kağıda imzalattırdı ayrıca kağitta okul içinde disiplin suçu gerektirecek başka bir hareket yaptığımda disipline gideceğim söylendi en ufak forma giymeme vb. bu cezayı nereden görebilirim sistem vb. tekrar annemi cağirdilar uyarı aldıgıma dair imza atacak daha soylemedım soyleyeceğim de.

Ayrica orduya katilmama engel olur mu? Cunku daha onceden denizcilik lisesindeydim bir cocugu dovup sahile ittim diye disipline gittim, okuldan atildim ama affedilmiş. Affedilirkende zaten gelecekte iyi yerlere gelmesi beklenen çocuk falan filan demişler kaymakamlığa.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bir şey olmaz kanka lise sonunda tekrar kurul toparlanır düzelme varsa silerler silinmezsede 4yıl içinde temizlenir çoğu korkutma amaçlı yapıyor hizaya getirmek için.
 
Böylesi insanın çalışabileceği maksimum yer sanayi.

Neden öyle dedin ki dostum Avrupa matematik olimpiyatlarında 3 defa Türkiye'yi temsil ettim. Ayrıca 3 yayınevine aylık soru satıyorum, yallah sen sanayiye.

Niye sigara bulundurursun ki okulda kardeşim :) hak etmişsin.

Abi paff satıyom 200 kağıt fazla koyup da kendımınkını yakalttım bu sefer.

Arkadaşlar bir de beni içerken gören çocuk tuvalette hocam diye bağırmıştı da bende cocugu ne yapacağımı bılemeyıp tutup kafasıyla duvarı temızlemıstım anneme soylemısler ne yapacağım?
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı