Fenerbahçe-Galatasaray arasında oynanacak süper kupa maçını kim kazanır?

Salvatorio

Hectopat
Katılım
5 Ağustos 2021
Mesajlar
2.456
Makaleler
1
Çözümler
12
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Benim tahminimce yine soğuk bir maç geçecek. İki takımda normal sürenin sonuna kadar dayanacak. Fakat uzatma dakikalarında iki takımda artık ofansif yönde hareket edecek. Ve fred etkeni sayesinde maçı 1-0 Fenerbahçe alacaktır diye düşünüyorum. Böyle derbiler genellikle soğuk geçtiği için bu tahminde bulundum fakat yine de sürpriz yapıp normal süre içerisinde iki takımdan da bol goller gelebilir. Bence zevkli bir maç olması herkes için en iyisi olacaktır. Sizin tahminlerinizi de merak ediyorum.
 
FB alır gibi. Fred'siz berabere kaldık. Galatasaraylıyım. Gönül ister Dzeko'yu sezonu kaptacak kadar ağır bir sakatlık yaşasın. Ve kupayı kazanalım.
Ben Fenerbahçeliyim ve umarım kazanırız fakat şöyle bir şeyde var. Galatasaray resmen beraberlik için gelmişti bize. Eğer tempoyu yüksek tutsaydı Galatasaray böyle oynamazdı diye düşünüyorum. Ondan dolayı da 29'undaki maçta her şey olabilir.
 
İcardi umarım fiziğini biraz toparlayıp gelir de sallar 1-2 tane fenere. Fizik gücü çok yetersiz ve takım topla buluşturamıyor onu artık çok sıkıcı gelmeye başladı maçları izlemek.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı