FSR 3 modları çoğalıyor!

Bazı kesim FSR2 quality modda çalışıyor diyor FSR 3 modu

DLSS + Kalite seçeneğini açtığınız zaman FSR 3 modu çalışır. Siz bunu Performance moduna alırsanız daha fazla FPS alırsınız ama görüntünüz "kötü" olur.

Ben RDR2 ve Far Cry 6'da denemek istiyorum. Bu arada Forza Horizon 5'te de işe yarıyor gayet bütün ayarları ektrem yapsanız bile 144 FPS alabiliyosunuz desem yalan olmaz yani. Her oyunda deneyin oluyor yani DLSS olsa bile olmasa bile bir işe yarıyor :) Rainbow Six: Siege gibi oyunlarda yapmayın ama ban yeme ihtimaliniz yüksek

RDR 2 için şu an bir destek yok. Far Cry 6 içinde öyle.
 
RDR2 de sonun da kurdum ve çalıştı ama bende nedense oyun yazılar falan titriyor ya, onun gibi titriyor tüm oyun. Vsync falan açamıyorum, açarsam oyun çöküyor direkt. Buradan sonrası için ne önerirsiniz, ne yapabilirim (Bu arada 3050 ti mobil ultra ve high karışık 50-55 fps den 110 sıçrıyor, birkaç shader ve doku modları yükleyerek, bayağı güzel bir görüntü de 60 fsp stabil oynamayı planlıyorum tabi fsr 3 düzgün çalışırsa. not: fsr 3 açıkken diğer grafik modlarına sıkıntı etmiyor denedim.)
 
Ben RDR2 ve Far Cry 6'da denemek istiyorum. Bu arada Forza Horizon 5'te de işe yarıyor gayet bütün ayarları ektrem yapsanız bile 144 FPS alabiliyosunuz desem yalan olmaz yani. Her oyunda deneyin oluyor yani DLSS olsa bile olmasa bile bir işe yarıyor :) Rainbow Six: Siege gibi oyunlarda yapmayın ama ban yeme ihtimaliniz yüksek.

Forza Horizon 5 için hangi FSR sürümünü attınız RX6700 sahibiyim denemek istiyorum.
 
RDR2 de sonun da kurdum ve çalıştı ama bende nedense oyun yazılar falan titriyor ya, onun gibi titriyor tüm oyun. V-Sync falan açamıyorum, açarsam oyun çöküyor direkt. Buradan sonrası için ne önerirsiniz, ne yapabilirim (bu arada 3050 Ti mobil Ultra ve high karışık 50-55 FPS'den 110 sıçrıyor, birkaç shader ve doku modları yükleyerek, bayağı güzel bir görüntü de 60 FSP stabil oynamayı planlıyorum tabii FSR 3 düzgün çalışırsa. Not: FSR 3 açıkken diğer grafik modlarına sıkıntı etmiyor denedim.)

Dostum sıkıntı orada zaten bende Dying Light 2'ye yükledim modu muazzam FPS artışı oldu ama HUD çok titriyor ve bazen gidiyor eğer bu çözülürse çok güzel olur.
 
Dostum sıkıntı orada zaten bende Dying Light 2'ye yükledim modu muazzam FPS artışı oldu ama HUD çok titriyor ve bazen gidiyor eğer bu çözülürse çok güzel olur.
Biraz zor o iş. Oyunu yapanların UI'yi görüntüden ayrı olarak vermeleri gerekiyor, ama durum bu değilse mod yapımcılarının yapabileceği bir şey var mı... sanmıyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı