LoL'deki feeder trollerden nasıl kurturulur?

Pekte böyle bir şey geçerli değil. Ne kadar saygılı bir oyuncu olursan ol yine de bazı troller maalesef oyununa geliyor. Her eloda var böyle şeyler. Özellikle gümüş gibi düşük elolarda çok daha fazla var çünkü zaten bu adamlar trolledikleri için o elolarda. Yani o elodan çıkmak istiyorsan Jungle oynamayacaksın, takımı tek başına taşıyabileceğin bir şampiyon öğrenip oynaman gerekiyor. Ben Nasus ile çıktım ligden.

Riot banlamıyor bir algoritma banlıyor o yüzden çoğunlukla ban yemiyorlar. Ayrıca siz birine sinirlenip ne kadar seçenek varsa işaretleyip rapor attığınızda algoritma sizin raporlarınıza daha az güveniyor böylece gerçekten düzgün bir rapor yolladığınızda sizi arka plana itiyor, görmezdende gelebiliyor. Ben mesela hiç öyle raporlar atmazdım, neredeye her reportladığım kişi ban yer benim.

Sadece bilerek beslemekten reportladım ve ticket açsam bile artık yanıt gelmiyor nedense.
 
Riot bu duruma çözüm getirmeyecek. LoL'de senin düzeyini belirleyen " mmr " sistemi mevcut. Ne kadar iyi oynarsan, ne kadar iyi kda, farm değerine sahip olursan eğer rakip ile takım arkadaşların ona göre geliyor. Artık LoL daha berbat bir oyun haline geldi. Sezon 3'ten beri oynuyorum ve sezon 13 ile sezon 14 tamamen fiyasko. Bunun sebebi de yeni rank sistemi. Sezon 13'te toplasan 15 maç attım ve plat 2 gibi bitirdim. Şimdi ise beni direkt olarak altın 1 başlattı. Bu ne demek oluyor biliyor musun, kötü oyuncular bile en kötü altından veya gümüş 1'den başlıyor demek oluyor. Bu durumda sana en iyi tavsiyem 30 seviye bot hesap satın al. 3-4 el normal maç girip kda değerini iyi tut. Bunu yapmanın sebebi hesap bot maçlarda kasıldığı için hiçbir şekilde mmr kasılmıyor, normal maç atmadığı için. 3-4 el attıktan sonra ilk gireceğin maçda da fark edeceksin ki karşına gelen oyuncular öncekine göre daha iyi olacak onun sebebi de smurf oyuncular gelecek karşına.

Hocam o hesaplarda ban yiyebiliyor.

Daha önce yaptıklarınızda önemli işte. Algoritma sizin raporlarınızın değersiz olduğuna karar vermiş olabilir. Ticket açınca neden yanıt gelmediğini bilmiyorum, gelmek zorunda.

Bir kere kostüm iade edilmiyor diye açmıstım ve onu da iade ettirdim.
 
Gizli mmr havuzu var tek yapabileceğin oynadığın şampiyonu üst düzey oynamak. Bir de saçma pickler yapma kendi takımını ve karşıyı analiz et. Metada ki buff yemiş şampiyonlara bak, nerfli heroları oynamamaya çalış.
 
Hocam Rammus oynuyorum karsısı genelde zaten en az 3 ad pickliyor o yüzden pek problem olmuyor.
Rammus gümüş veya altın eloda iş yapabilir ama tavsiye etmiyorum. Şu an eşyalar ve harita değişti ne iyidir ne kötüdür bilemiyorum oynamadım daha. Sana tavsiyem youtubedan yüksek elo ormancılara bak neyi nasıl yapıyorlar ne oynuyorlar faydası olur.
 
Hocam EU West denedim ama orasıda Türk toxiclerle dolmus bir Türk benim Türk oldugumu anlayınca sebepsizce bütün değerlerime küfür etti.
Hadi ya 1 2 sene önce orda oynuyordum gayet iyiydi aslında ama bozmuş olabilir. Şöyle de bir üzücü gerçek var ki Türkler olarak biz bile birbirimize tahammül edemiyoruz en iyisi Türk olduğunu belli etmeyecen.

5 tane fresh hesap alıp, rank kasıp sattım hocam. İsim değiştirmeyen hesaplara baktığımda hala açıklar. Ban yemesi zor.


Orası daha beter tilt olduklarında hemen salıyorlar. En azında trde çaba var
Tr serverda da oynadım euda da. Tr de gördüğüm tek çaba feedleme çabasıydı. Kim daha fazla feedleyecek onun için yarışıyorlardı😀 Bir de oyuncu az olduğu için yüksek elo da hep aynı adamlar geliyor ve maç bulma süreleri eu ya göre çok uzun geliyordu bana. 1 sene den fazladır oynamıyorum ama birşeyler değişmiş olabilir.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı