1 yıldır boy uzamaması

En fazla 1.65 - 1.68 civarı olabilirsiniz uykunuzu iyi almak gibi yan aktiviteler bunu etkilemez fakat geri kalırlarsa daha kısa olursunuz ve lütfen devlet hastanesini böyle gereksiz işler için uğraştırmayın doktor bey kabalık etmiş ama evet sizin boyunuza ne yapabilir ki? Anormal bir durum yok büyüme eksikliği yok.
Hocam benim Babam 1.80, annem 1.55. Dedelerim, dayılarım, abim vs. hepsi 1.80 üstü. Lakin ben 16 yaşındayım, boyum 1.64. 2-3 yıldır uzamıyorum. Devlet hastanesine gitmeden önce hangi klinikten randevu almalıyım? @Pllebo Bu arada siz hangi kliniğe gittiniz hocam
 
Hocam benim babam 1.80, annem 1.55. Dedelerim, dayılarım, abim vs. hepsi 1.80 üstü. Lakin ben 16 yaşındayım, boyum 1.64. 2-3 yıldır uzamıyorum. Devlet hastanesine gitmeden önce hangi klinikten randevu almalıyım? @Pllebo bu arada siz hangi kliniğe gittiniz hocam.

Hiçbir yere gitmeyin boyunuz genetiğinize göre ideal.
 
Nedir bu boy takıntısı arkadaş? Ben 185 'im deve götü mü yalıycam ne gerek var?
 
Sakal çıktıktan sonra genelde boy uzaması duruyor, bu kadar senedir kaç adam gördüm sakalları belli bir seviyeye geldikten sonra uzayan çok nadir. Hala umut var 170+ olursunuz bence.
Bende nasıl bi hormon varsa 14 yaşından beri sakalım çıkıyor ve 14 yaşından beri 164 boyundayım. Fakat yine de bu cuma doktora sormak istiyorum. Bu durum için hangi klinikten randevu almalıyım?
 
Genetiğime göre en az +10 cm olmam gerekiyor ve 16 yaşındayım, 2 yıldır boy uzamam durdu.

Genetin barkodunuzu BİM kasasına okuttunuz beyefendi? Anneniz 155 babanız 180 ortalaması 1.65 1.70 civarı dedenizin genleri sizi fazla etkilemez.

Sakal çıktıktan sonra genelde boy uzaması duruyor, bu kadar senedir kaç adam gördüm sakalları belli bir seviyeye geldikten sonra uzayan çok nadir. Hala umut var 170+ olursunuz bence.

Sakalla boy uzamasının kanıtlanmış bir alakası yok.
 
Bende nasıl bir hormon varsa 14 yaşından beri sakalım çıkıyor ve 14 yaşından beri 164 boyundayım. Fakat yine de bu cuma doktora sormak istiyorum. Bu durum için hangi klinikten randevu almalıyım?

Pediatrik bölümünden kemik plaklarınıza bakarlar herhalde.
 

Geri
Yukarı