Öğretmen öğrenciye hakaret edebilir mi?

Ben derste fısıldaşıyordum, bana geri zekalı deyip dersten attı. Evet, dersin düzenini bozduğum doğru ama bana hakaret edemez. Bu yüzden dilekçe yazacağım, haklı çıkar mıyım? Ayrıyeten ek kaynak aldırdı bize, bu konuyu da dile getireceğim dilekçede.

O da sana dersin düzenini bozmaktan açarsa iş biraz uzar gibimsi. Kaçıncı sınıf?
 
Ben derste fısıldaşıyordum, bana gerizekalı deyip dersten attı. Evet, dersin düzenini bozduğum doğru ama bana hakaret edemez. Bu yüzden dilekçe yazacağım, haklı çıkar mıyım? Ayrıyeten ek kaynak aldırdı bize, bu konuyu da dile getireceğim dilekçede.
Bence çıkarsın ama önceden öğretmenler anlatıyorduya önceden kaçarsak dayak atarlardı falan diye yani ozaman size dayak atıp dövünce birşey olmuyorsa bunada birşey olmaz ama haklı çıkabilirsinde.
 
Evet size hakaret edemez ama sizin de dersin düzenini ve işleyişini bozmaya hakkınız yok.
İki taraf da hatalı ve uzatılmasına gerek olmayan bir konu bana göre, gidip hocanızla konuşup konuyu tatlı bir şekilde de çözebilirsiniz.
 
Sapla samanı karıştırmayın evet size hakaret edemez bu konuda haklısınız ama...
1-)Derste konuşmamalıydınız.
2-)Aldırdığı kaynağı kendisi için aldırmıyor sizin bir şeyler öğrenip başarılı olmanız için aldırıyor, sizin iyiliğiniz için yapılan bir aktiviteyi şikayet etmek bu forumda yazarsam ceza almamı gerektirecek bir davranış tipine girer.

Dilekçe konusunda ise dilekçe yazarsanız müdüre verirseniz hiçbir şey olmaz. CİMER vb. üzerinden şikayet ederseniz ise müdürünüze ilçe MEB'ten yazı gelir müdürde öğretmeni çağırır hocam biraz sakin der ve herkes hayatına devam eder.
 
yanlış anlamada çoğunlukla bakmazlar şikayet edersin nafile öğrenciyi sikayet etsen bile aynı
Dip_Not! profildeki resim fosildir liseliyim bende
 

Yeni konular

Geri
Yukarı