Üniversite neden lise gibi?

Ediyor. Gayet ediyor. ODTÜ, Boğaziçi öğrencisi ile Esenyurt Üniversitesi öğrencisi bir olmuyor. Kendinizi aynı oldukları yalanına inandırmayın.
İnsan olamayan insan müsveddeleri söylediğin büyük üniversitelerde daha çok var :D. Hacettepe mezunuyum bu arada. Sizin için yetersiz sanırım :).
 
İnsan olamayan insan müsveddeleri söylediğin büyük üniversitelerde daha çok var :D.
Birçoğunun bir ideali var ve o yere gelebilmek için gayet çabalıyorlar. Zeka ile sınav sonuçları arasında da doğru orantı var. Vardır arada çürük yumurtalar ama istisnalar kaideyi bozmaz. Esenyurt Üniversitesinde kimin ne ideali olabilir en fazla? Kendini kandırma.
 
Birçoğunun bir ideali var ve o yere gelebilmek için gayet çabalıyorlar. Zeka ile sınav sonuçları arasında da doğru orantı var. Var arada çürük yumurtalar ama istisnalar kaideyi bozmaz. Esenyurt üniversitesinde kimin ne ideali olabilir en fazla? Kendini kandırma.

Öğrenci profilleri hakkında yapılan yorumlar zaten kahin olmayı gerektirmiyor orası doğru da, zeka ile sınav sonuçları arasında doğru orantı olduğu bilgisi nereden geldi size :D
 
Öğrenci profilleri hakkında yapılan yorumlar zaten kahin olmayı gerektirmiyor orası doğru da, zeka ile sınav sonuçları arasında doğru orantı olduğu bilgisi nereden geldi size. :D
Gayet öyle. Yeteneğin yoksa istediğin kadar çalış dur. Bu arada "her zeki insan ahlaklıdır veya enteldir" demedim. Arada fark var.
 
Gayet öyle. Yeteneğin yoksa istediğin kadar çalış dur. Bu arada "her zeki insan ahlaklıdır veya enteldir" demedim. Arada fark var.

Gayet öyle değil üstat kaynak atman için hooktu o. Bilgisayarcılar biyolojiye burnunu sokup kendi kendine rivayet sallamasın mümkünse üzülürsünüz sonra. Ki ben de her zeki insan ahlaklıdır demedim ama şu @erme arkadaşa göre öyle herhalde.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı