Boşa öneri isteyen üyeler

Katılım
30 Temmuz 2022
Mesajlar
13.334
Makaleler
13
Çözümler
87
Adama öneri veriyoruz, adam öneriye uymuyor. Madem uymayacaksın, neden istiyorsun? Bir de öneriye uymayıp, üstüne hiçbir şey bilmeden karşılık veren tipler de var. Adam o çöp ürünü almak için kendini şartlamış, "ya burası böyle ama, şurası şöyle ama" diyor. Çok biliyorsan neden öneri istiyorsun? Siz ne düşünüyorsunuz?
 
Bir konuya sinirlenmişsiniz galiba :D Konu linki alabilir miyim? Merak ettim.
En azından çöp bir şey almamış ama yine de sinir bozucu. Bir konu daha vardı bugün ve bundan daha kötüydü ama bulamadım.
 
Bir de öneriye uymayıp, üstüne hiçbir şey bilmeden karşılık veren tipler de var.

Adamın birisi M.2 SSD'yi vidasını takmadan kullansam sorun olur mu diye konu açmış, olur kullanma dedik, kullanacağım bence bir şey olmaz tarzı bir cevap verip üstüne mesaj atanlardan birine hakaret etmişti 🤣
 
Ne zaman konu sahibi ile boşa konuşuyormuşum hissiyatına kapılsam Technopat'ın Türkiye'nin en büyük teknoloji forumu olduğunu hatırlarım. Google'da teknoloji ile alakalı birşey aratınca ilk Technopat çıkıyor. Bu yüzden yazdıklarımızı aslında yüzlerce insan okuyor.

Konu sahibini ikna edemeseniz bile, yazıyı okuyan başka kişiler de olacağı için yazınız boşa gitmeyecektir.
 
Son düzenleme:
Sanırım kararsız kaldıklarından dolayı böyle yapıyorlar. Siz tavsiyede bulunsanız da üye yine aklına yatanı yapıyor.

Kendi parası, kendi kararı :D
"Bizim emmioğlu kullanıyor, çok memnun, siz hiçbir şey bilmiyorsunuz" diyen elemanlar da var bahsettiğim üzere. Kendi parası ama boş yere açıklama yapmış oluyorum ve kale alınmamak, tabii ki de sinirini bozuyor her insanın. Bilgisiyle dalga geçmiş oluyorsun aslında karşıdaki kişinin dolaylı olarak.
 
Fazla takılmamak lazım aslında öneriyi yapıp geçin sonuçta siz bir şey kaybetmiyorsunuz.
 

Geri
Yukarı