Bilinmedik çevrimiçi eşli oyun önerisi

TheHope0

Hectopat
Katılım
16 Nisan 2020
Mesajlar
1.164
Çözümler
4
Bilinmedik, çevrimiçi-eşli oyun önerisi yapar mısınız? Steam ve Epic Games'i alt-üst ettim fakat kayda değer bir şey bulamadık. "Free2play" de olabilir. Oyun türü fark etmez, beğenmez-etmez demeyin. Oyun kültürüm geniştir.
 
Blazing sails. Çok bilinmiyor.
Dönemin en sağlamlarındandık[VIKINGS,TR] ama geçti artık o da maalesef rifle+pistol kombosu artık olmuyor. Çok güzel oyundur ve gerçekten çoğu kişi bilmez.

Bilinmedikten kastın oyuncu sayısı mı? Battle teams öneririm internetin güzel ve paran varsa oynanır cinsten oyun
Hocam ilk başlarda iyiydi de şu an o da sarmıyor ya. Bilinmedikten kastım oyuncu sayısı da olabilir oyun adı, türü vb. Çünkü piyasadaki çoğu oyunu oynadım. Belki burada kendi çapında oyun oynayanlar vardır. Bazıları şey diyor mesala" bu oyunu oynuyorum ama başkası görse bu ne der" gibi oyunları öğrenmek istemiştim.
 
Dönemin en sağlamlarındandık[VIKINGS,TR] ama geçti artık o da maalesef rifle+pistol kombosu artık olmuyor. Çok güzel oyundur ve gerçekten çoğu kişi bilmez.

Hocam ilk başlarda iyiydi de şu an o da sarmıyor ya. Bilinmedikten kastım oyuncu sayısı da olabilir oyun adı, türü vb. Çünkü piyasadaki çoğu oyunu oynadım. Belki burada kendi çapında oyun oynayanlar vardır. Bazıları şey diyor mesela" bu oyunu oynuyorum ama başkası görse bu ne der" gibi oyunları öğrenmek istemiştim.

Hitman blood money, Doom, Sniper Elite serisini öneririm o zaman
 
Aslında kendince bilindik bir oyun ama biraz nıs; Warframe.

Bir diğeri continent of the ninth. Ama P2W sayılabilir. Yine bir diğeri Blade and soul. P2W sayılabilir. Warframe'in muazzam, continent of the ninth ve Blade and Soul'un ortalama üstü gameplayleri var.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı