Kızla birbirimizi seviyoruz ama hocalar engel oluyor

Egmns09

Centipat
Katılım
30 Haziran 2022
Mesajlar
171
Arkadaşlar kızla konuşuyoruz ediyoruz, bayağı yakınız. Derslerde beraber oturuyoruz, el ele falan tutuşuyoruz. En arkadayız ikimizin de öyle kötü bir huyu yok, alkol sigara falan da yok. İkimizde de ve çok temiz kız fakat sınıftakiler şikayet ettiği için hoca ayırdı ve ailemizi aradı. Ailemiz biliyordu fakat okul böyle bir şey olmasını istemiyormuş, ikimizden birinin sınıfı değişecekmiş, ben bu durumda ne yapmalıyım?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:
16 hocam.



Ben de görmedim daha önce böyle bir şey ders çalışacağıma karı kız peşindeymişim. Nasıl bir sosyal hayatım olacak anlamış değilim.
16 Yaşındaysan, senin kızla olan ilişkinin çevreye kesin bir rahatsızlık vermediğiniz halinde onları ilgilendirmediğini söyleyebilmeniz gerekir diye düşünüyorum.
 
Arkadaşlar kızla konuşuyoruz ediyoruz, bayağı y??akınız. Derslerde beraber oturuyoruz, el ele falan tutuşuyoruz. En arkadayız ikimizin de öyle kötü bir huyu yok, alkol sigara falan da yok. İkimizde de ve çok temiz kız fakat sınıftakiler şikayet ettiği için hoca ayırdı ve ailemizi aradı. Ailemiz biliyordu fakat okul böyle bir şey olmasını istemiyormuş, ikimizden birinin sınıfı değişecekmiş, ben bu durumda ne yapmalıyım?
Kardeşim sınıfta tam olarak ne oldu da hoca size kızdı?
 
Daha önce başka iki öğrenci arasında olumsuz bir olay yaşandı ise o sebeple şimdi tedbirli davranıyor olabilirler. Yani daha önce sütten ağızları yanmıştır. Şimdi de yoğurdu üfleyerek yiyorlardır.
 
Yavaştan şeriat pisliğine doğru gidiyoruz. Gerçi eğitime çoktan bulaşmıştı. Bir birinizi seviyorsanız bırakmayın tabii ki de ve boyun eymeyin. Hoca imiş haddini bilsin hoca ise.

Hocam annesiyle tanıştım annesi okul dışında gezin tozun eğlenin gülün hocalarla uğraşmayın kızın sınıfı değişmesin diye konuşamıyorum adamakıllı.

16 yaşındaysan, senin kızla olan ilişkinin çevreye kesin bir rahatsızlık vermediğiniz halinde onları ilgilendirmediğini söyleyebilmeniz gerekir diye düşünüyorum.

Bende öyle düşünüyorum hocam.

Kardeşim sınıfta tam olarak ne oldu da hoca size kızdı?

En köşedeydik alttan el ele tutuştuk bu kadar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı