Epic Games'te yeni ay yılı indirimi sonrası bazı oyunlara zam yaptı

Eyyy Epic Games'e hiçbir zaman zam gelmeyecek fanboy tayfa, neredesiniz?

Şaka bir yana şu zam olayları çok üzücü olsa da her kötü olayda Epic, Steam ve Playstation fanboylarının yıkılmaları, ettikleri lafların altında ezilmeleri çok hoşuma gidiyor.

Bu yolculukta tek yıkılmayan Xbox oldu.
 
Witcher 3 99 TL iken, Cyberpunk Phantom liberty DLC'si ile birlikte 490 TL iken, FC 24 321 TL iken almayanlara geçmiş olsun üzücü oldu ama asıl en büyük darbeyi RDR2 300 400 bandına indiğinde almayıpta bedava verilircilere oldu. Ben Steam dolara geçmeden hemen önce 460 TL'ye almıştım iyi ki de almışım kesinlikle fiyatına değer bir oyun duyguyu insanın ruhuna işlemişler.
 
Epic bedava verir veya Game Pass'e gelir demek isterdim fakat oyun çıkalı 3 seneyi geçti ve getirmemekte kararlılar. Oynamak için satın almaktan başka çare yok gibi. Umarım yakın zamanda iyi bir indirim olursa yakalarsınız.
Evet çok haklısınız hocam fakat şöyle bir şey var. En sonki yüksek fiyatlı alışverişim bu senenin başındaki indirimde 12 oyun almıştım. 7k falan tutuyordu sepet indirimle birlikte 1.5k'ya almıştım. Şimdi de telefona para biriktirmeye çalıştığım için ve bilgisayar da olmadığı için o kadar para veremem gibi. Ama bunu yazarken alıp kenarda durması yine mantıklı geldi 😀 Bilemiyorum hocam telefon için bile maaştan aylık 2k kendime ayırıp kalanını biriktiriyorum işler çok kesat.
 
Giderek daha yaşanmaz bir hale geliyor hayatımız ve bunun sorumluları ne Epic Games ne Steam böyle olacağı belliydi.
 

Geri
Yukarı