650W +80 Plus PSU önerisi

ShunsuiK

Decapat
Katılım
20 Haziran 2021
Mesajlar
31
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar öncelikle merhaba annem evde 2-3 gündür yanık kokusu alıyormuş ve bugün Valorant tanker gireyim dedim ve ekran kendiliğinden aniden yavaş bir sekile karardı kulaklığı hemen çıkardım arkadan cızırtı geliyordu. Hemen kablosu soktum ve fişten çıkardım PC'ye giren tarafın sağ ucu yanmıştı soket girişinde de erimiş plastik vardı ne yapmam gerekiyor? Soket değiştirmek istemiyorum direk PSU değiştireceğim ekran kartı işlemci veya başka bir şeyde sorun olmus mudur?
 
Dandik bir psu ise giderken yanında arkadaşlarını da götürmüş olabilir. Bunu da denemeden bilemeyiz. Yine de bi gözünüzle bilgisayardaki özellikle güç soketlerinin olduğu yerlere ve kapasitörlere iyice bakın bir sıkıntı var mı diye.
 
Yorumlarınız için teşekkürler peki kaliteli ve şu an bütçeyi zorlamayacak Max 1200 650W +80 sertifikalı PSU öneriniz var midir?
 
Hocam sorun olmayacaksa patlayan Psu'nun markasını yazabilir misiniz ? Ben Asus, Corsair, Msi, Gigabyte bütçe kısıtlıysa FSP, Highpower, Cooler Master öneriyorum. Thermaltake ve Zalman'da olabilir.
 
Hocam sorun olmayacaksa patlayan Psu'nun markasını yazabilir misiniz ? Ben Asus, Corsair, Msi, Gigabyte bütçe kısıtlıysa FSP, Highpower, Cooler Master öneriyorum. Thermaltake ve Zalman'da olabilir.
Markanın hiçbir anlamı olamaz. Modele göre ürün değerlendirilir.
 
Rampage, Powerboost, Everest, Frisby, Platoon dan bana bir model önerir misiniz hocam
He bu şekilde mi anladınız?


Artık piyasada bulunmayan bir Everest PSU. Sirtec imalatı olup marka basılmıştı ve kaliteliydi. Lakin hata bende sizin mesajınızı söyle değerlendirmem lazımdı.

Corsair'in eski-turuncu bantlı serileri kötü, yapısal olarak güven vermez. MSI DN serisi vasat bir üründür, orta seviye bir sistem emanet edilmez. Gigabyte'ın güncelleme almadan önce patlamış üst seviye ürünü GP-P750GM gibi bazı üniteler var ve bunlar sadece "kaliteli marka" kisvesi altında bulunuyorlardı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı