Ghost of Tsushima 16 Mayıs'ta PC çıkıyor!

FSR 3 olması harika. AMD kullanıcıları da 40 serisi kullanmayan NVIDIA kullanıcıları da tatmin edici performans alacaktır.
Starfield'dan gördüğüm kadarıyla FSR 3, FSR 2 kadar kararsız bir görüntü de oluşturmuyor. Gelse de oynasak.
 
Bana mı öyle geliyor yoksa oyunun resimleri çok kalitesiz mi duruyor anlamadım. Daha önce PS5'te bitirmiştim resimler ona kıyasla çok dandik duruyor.
 
Nixxes umarım optimizasyon konusunda berbat bir iş çıkarmaz.
Spider-Man oyunları ve Ratchet and Clank'i port etmişlerdi. Spider-Man'ler ilk çıktığında DLSS'de ghosting ve AMD'de güneşin duvarlardan geçen yansımaları hariç düzgündü. Ratchet and Clank ise pek düzgün değildi.

@xDraco adını vermeyen bir Nixxes çalışanına göre GoW Ragnarok'ta bu sene çıkıyor (Alttaki haber çıktıktan sonra Sony'nin CEO'su da PC'ye daha fazla odaklanacaklarını açıklamıştı, bu konudan birkaç hafta sonra yine Sony'nin PC'ye daha fazla değer vereceği ve 2025'in İlkbahar dönemine kadar PS5'e büyük ve özel oyun çıkarmayacağı söylenmişti).
Sony'den yine MENA fiyatlandırma yok. Korsandan başka çare yok. PS'de bitirdiğim için tekrar almazdım zaten. Denuvo olmaması güzel olmuş.
CIS ve LATAM'a özel fiyatlandırma yapıp MENA'ya yapmamışlar. Bu haltı bir Warner Bros.(Warner Bros.'un 70 dolarlık oyunları LATAM'a özel 35 dolarken bizde yine 70 dolar) bir de Sony yiyor.

Bana mı öyle geliyor yoksa oyunun resimleri çok kalitesiz mi duruyor anlamadım. Daha önce PS5'te bitirmiştim resimler ona kıyasla çok dandik duruyor.
Steam'deki 3. ve 6. görsel sanki very low grafik ayarlarında çekilmiş gibi gözüküyor.
 
Az önce on sipariş geçtim görür görmez heyecandan kalbim duracaktı, FSR3 desteği var, Horizon forbidden West FSR 3 desteği onaylandı bu yıl çok güzel geçeceği çok belli, yanına'da Dragon doğma 2 aldım miss gibi oldu.

Ghost of tsushima.png
 

Yeni konular

Geri
Yukarı