S24 Ultra vs iPhone 15 Pro Max

İşlemci, kamera, birçok özellikte geride. Tek artısı değer kaybetmemesi. Telefonu da yatırım için almıyorsun zaten.

İşlemci kamera? İşlemcide tekli çekirdekte %35 civarında önde çoklu çekirdekte biraz geride kalıyor. Nitekim telefonlar için tekli çekirdek performansı daha önemli. Kamera konusunda ikisi de benzer performans veriyor ancak ben iPhone 15 Pro Max'in kamera performansını daha çok beğeniyorum. Apple'ın yeni getirdiği özelliklerde daha kullanışlı yapıyor telefonu bana kalırsa.
 
Elinizde zaten Samsung model varmis yine ondan devam edebilirsiniz. Yok ben usandim biraz da iPhone deneyimleyeyim diyorsaniz 15 Pro Max'den bahsediyoruz oyle S24 Ultra'dan cok geride oldugu falan yok. Telefonlarin ikisi de teknik anlamda uzmeyecegi gibi keske digerini alsaydim dedirtmez burada onemli olan sizin iOS kullanirken rahat edip etmeyeceginiz.
 
Ben yaşadığımı söylüyorum. cevremde samsung amiral gemisi kullanan cok ve hepsi benzer sorunlardan şikayetçi
Siz böyle düşünüyorsanız 15 alın. İçinize sinmeyecek gibi duruyor 24. Kasacak donacak gibi şeyler de imkansız ama ikisinin de ömrü aynı olur aşağı yukarı.
 
Ben yaşadığımı söylüyorum. cevremde samsung amiral gemisi kullanan cok ve hepsi benzer sorunlardan şikayetçi
Hocam fiyat ve performans olarak bakıldığı zaman teknik açıdan İphone asla parasını hakeden bir ürün değil, bir avrupa ülkesinde yaşıyor olsak çok daha uygun fiyata alabiliyor olsak kimse itiraz etmez, fakat ülkemizdeki fiyatlar kıyaslandığında iphone 15-pro veya max ile samsung 24-ultra kıyaslanırsa Samsung fiyatını daha çok hakeden bir telefon. Zaten bu tür kıyaslama konularında herkesin Samsung 24 önermesi de bu sebepte.Gel gelelim ki Türkiye içinde dönen iphone piyasası bir epey yüksek. Zaten bugün İphone 15 veya pro gibi modelleri alsanız sizi 4-5 sene götürsün muhabbetine çokta bakmanız gerekmiyor, çünkü yeni çıkan iphone modelleriyle devam edeceksiniz, elinizde ki iphonenun fiyatı ölmediği için satıp veya takas edip bir üst modele geçebiliyorsunuz şuan iphone kullanıcısı olan bir çok kişi de ben dahil böyle yapıyor. Misal Türkiye fiyatlarına bakın Şuan 14 Pro 15 Pro dan bile bir tık pahalıya satılabiliyor, burdaki olay İphonenun yeni modelini satmak istemesi. İşin kısa ve basit özeti budur, Yoksa her iphone kullanan kamerası iyi diye gidip sinema filmi falan çekmiyor, wp kullanıyor arama yapıyor o kadar.
 

Geri
Yukarı