CS:GO İçin Mouse Önerisi

Marjinal0606

Hectopat
Katılım
26 Mart 2017
Mesajlar
24
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba. Microsoft'un kablosuz mouse'unu kullanıyorum ve mouse'la alakalı sıkıntım var, ateş etmek için sol tıka basıp hemen sonra Q'ya basınca sol tıkı algılamıyor mouse. Bu durumdan çok fazla sıkılmaya başladım hep ölüyorum oyunda bana bu sorunu yaşatmayacak bir mouse lazım. Aklımda Steel Series Sensei Wireless mouse var, ya da Rival 300 siz hangisini önerirsiniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sana elinin büyüklüğünü veya boyutunu sormayacağım çünkü tabanca almıyorsun, mouse alıyorsun. Sana sorum hangi tutuşu kullanıyorsun, neye alıştıysan fareyi öyle tutarsın. Pençe tutuşu bir de tam kavrama vardır. Eğer ilk defa profesyonel mouse alacaksan ve daha önce internet kafede küçük mouselerle oynadıysan pençe tutuşuna alışmışsındır. Oz aman direkt git Logitech G300s al derim. Ama illa profesyonel mouse alacağım diyorsan sana birazdan söyleyeceklerimi al. Boyut önemli değil o kadar, çalışmayla alakalı. Antrenman yaparsın alışırsın, Troll elin olmadığı sürece ortalama insan eli bütün farelere alışır. 2 tane önerim var. Razer Deathadder Elite-Chroma veya Zowie FK1-EC2 almanı tavsiye ederim. Ortalama fiyatları 300TL. 1000 polling rate'de kullanmayı tercih ediyorsan Zowie FK1-EC2 almanı tavsiye ederim. Razer Deathadder'de 1000Hz'de ben sorun yaşadım. Yaşamayanlarda var ama ben yaşadım. Bence SteelSeries'e hiç bulaşma mousede ben hiç memnum kalmadım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sana elinin büyüklüğünü veya boyutunu sormıcam çünkü tabanca almıyorsun mouse alıyorsun.Sana sorum hangi tutuşu kullanıyorsun, neye alıştıysan mouseyi öyle tutarsın.Pençe tutuşu birde tam kavrama vardır.Eğer ilk defa profesyonel mouse alıcaksan ve daha önce internet kafede küçük mouselerle oynadıysan pençe tutuşuna alışmışsındır.Ozaman direk git Logitech g300s al derim.Ama illa profesyonel mouse alıcam diyorsan sana birazdan söyleyeceklerimi al.Boyut önemli değil okadar,çalışmayla alakalı. Antrenman yaparsın mouseye alışırsın,Troll elin olmadığı sürece ortalama insan eli bütün mouselere alışır.2 tane önerim var. Razer Deathadder Elite-Chroma veya Zowie FK1-EC2 almanı tavsiye ederim. Ortalama fiyatları 300TL. 1000 polling rate'de kullanmayı tercih ediyorsan Zowie FK1-EC2 almanı tavsiye ederim. Razer Deathadder de 1000hz de ben sorun yaşadım. Yaşamayanlarda var ama ben yaşadım. Bence SteelSeries'e hiç bulaşma mousede ben hiç memnum kalmadım.
Pençe tutuşu yapıyorum logitech g403 önerir misin ? Kablolu modeli.

Steel series kalitesiz diyorlar.

Bütçeniz ne kadar? Eliniz ne kadar büyük? Fareyi tutuş şekliniz nasıl?
Fare tutuş şeklim pençe, uzunluğu 19 cm bütçem en fazla 300 tl.

Steelseries Rival 100 olabilir. Steelseries kinzu V3 olabilir.
Kalitesiz diyorlar.
 
Pençe tutuşu yapıyorum logitech g403 önerir misin ? Kablolu modeli.


Steel series kalitesiz diyorlar.


Fare tutuş şeklim pençe, uzunluğu 19 cm bütçem en fazla 300 tl.


Kalitesiz diyorlar.
Bizzat kullanmış insanım ben kalitesiz filan değil. Bir ürünü herkes beğenecek diye bir şey yok.
 
Kabloları için kalitesiz diyorlar. Ki o da herkesin yaşadığı bir durum değil. Ben Rival 300 kullanıyorum. Herhangi bir sorun yaşamadım. Deathadder Chroma, G403, Rival 300, Zowie EC2-A gibi modelleri önerebilirim.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı