AMD R serisi mi yoksa NVIDIA GTX serisi mi?

Heh şimdi oldu. :D

Hepimiz AMD'yi seviyoruz, sadece düşük bütçeli insanlar için değil tüm bütçeden insanlar için daha iyisi için uğraştığı düşüncesindeyim. Örneğin GTX770'i 1100-1200 TL'den alıyorduk bir kaç ay önce, şu günlerde yaşadığımız dalgalanmayı saymazsak ben 775TL den GTX770 Gaming gördüğüm günleri bilirim Vatan Bilgisayar'da.

Örneğin Kaveri geliyor, bir başka ucuz ekran kartı R7 260 ile crossfire yapılacak ve tam 2 katı performans verecek, evet yanlış duymadınız 16 fps alırken 30-32 veriyor (yapılan testlere göre) 1000 TL'den oyun sistemi toplamak isteyen arkadaşlar için harika bir şey değil mi bu? Ben mi yanlışım yoksa?

Neyse konuyu sapıtmayalım arkadaşlar. :D
 
Şöyle açıklayayım. Bende şuan HD7950 var. Bu kart beni üç sene idare etse. Üç sene sonra yeni bir sistem toplasam, test sonuçlarına bakarak alırım.
 
Bu işlerin "bence" demek ile olmadığını biliyorsunuz. GTX 780 ve R9 290 performans olarak çok benzerler. Hangisi ucuz ise onu alın diyorum.
Yanılıyorsun. Arkadaş bütçe belirtmemiş. İkisinden birini alacağını söylemiş. Bu durumda işin içine kişisel tercihler giriyor. Bence dememin sebebi bu. Ama R9 290 konusunda haklısın. Fiyat/performans açısından şu an alınabilecek en iyi kart.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı