Alınmaaaazz. Kronik kilometre teli koparıyor veyahut bozuluyor. O piyasada gördüğün 1000 Km'de falan yazan Nr'lerin hepsi aslında en aşa 5-6 bin Km'de. Kilometre teli de çok kolay sökülüyor. Motor gitmiyor. Gaz tepkisi ve hasasiyeti rezalet. Enjeksiyonlu yapmışlar bir demotor dağda bayırda kullanırken iyi gibi hissettiriyor ama sanki her an bir yerinden bir parça fırlayacakmış gibi de hissettiriyor. Kötü bir motor. 9 bin Km'de motor kitleyen xvr 250 vardı. İki kez düşün. Parçası bulunmuyor, servisi kötü, bakımı pahalı. Bir yağ değişimiyle subap ayarına en aşağı 1500-2000 TL para alıyorlar. 50 TL'lik subap ayarı lan ne oldu ki bu? RKS alma aldırma. Bu motorun bütçe aralığında MAX200 falan da var hepsi aynı şeyin laciverti, uzak dur.
Bütçe ne kadar? Piyasadaki ucuz cross motorlardan uzak dur bas belalari.Anladım önerebilecegin ne var bana eğer varsa ;D
Bütçe ne kadar? Piyasadaki ucuz cross motorlardan uzak dur bas belalari.
2. El Hero X-Pulse al, bu fiyat bandında kaliteli bir motor. Hindistanda hemen hemen bütün motorcular off-road / enduro manyakları kullanıyor, super moto'ya çevirenleri de var. Modifiye yapan egzoz takan katalizoru söken vs vs. 132 bin TL'ye sıfırı var. 110-120 bin TL'ye 23 modelleri var 2. el temiz bulursun. Bu motoru kullanan adamlar kesiciye falan da sokmamıştır gayet temiz kullanıyorlar. Öyle sokakta gördüğüm bajajların yanında hero kullanıcıları belli ediyor kendilerini.100 duruma göre azaltıp çoğaltabilirim.
2. el Hero X-Pulse al, bu fiyat bandında kaliteli bir motor. Hindistan da hemen hemen bütün motorcular off-road / enduro manyakları kullanıyor, super Moto'ya çevirenleri de var. Modifiye yapan egzoz takan katalizoru söken vs vs. 132 bin TL'ye sıfırı var. 110-120 bin TL'ye 23 modelleri var 2. el temiz bulursun. Bu motoru kullanan adamlar kesiciye falan da sokmamıştır gayet temiz kullanıyorlar. Öyle sokakta gördüğüm bajajların yanında Hero kullanıcıları belli ediyor kendilerini.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.