umut _2458
Hectopat
- Katılım
- 13 Mayıs 2020
- Mesajlar
- 73
- Çözümler
- 1
Hocam ürün bu değil mi? (12700H, RTX 4060, 16 GB RAM, 512SSD.)
Hayırlı olsun bir seçim en iyi seçimdir yani. Panel biraz geride %45 NTSC. Ama daha önce yüksek kaliteli (renk doğruluğu yüksek) bir panele bakmadıysanız her türlü işinizi fazlasıyla görür. Kaç nit parlaklık var bilmiyorum. Eve gidince AIDA64 yükleyip tam donanımları gösterir misiniz?
Özellikle panel merak ettim. Soğutma ve kalite konusunda hiç fikrim yok. Ama RTX 4060 ve 12700H güzel performans verecektir. Ben kronik vs sorunu hakkında hiç bilgim yok ne yazık ki. RAM tek 16 GB bir müddet işinizi görür. Daha sonra 16 GB daha eklersiniz ve performans çok farklı olur.
Evet hocam ürün o. Ben önceden Lenovo TN panel kullanıyordum büyük ihtimal bu bile ilaç gibi gelecek bana. Bu arada panel olarak HP Victus'tan çok daha iyiydi hatta aralarında bayağı fark vardı. Ürün o mağazada stokta kalmamış bayram dolayısıyla da büyük ihtimalle bayram sonrası elime geçecek. Elime geçince dediklerinizi yapar paylaşırım. 16 GB RAM şimdilik işimi görür belki bir ara 16 daha ekleyebilirim ve bu laptop sanırım soğutma konusunda çok iyi. Zaten ben bu ürünü araştırmıştım önceden ve soğutma ödülü olduğunu duydum. Dediğim gibi laptop elime ulaşınca detaylı yorum yaparım. Geç olsun güç olmasın.
