İçine kurt düşürmek istemiyorum fakat sanırım bir şeyler olacak. Zaten bende de anında kapanmıştı hesap 1 saniye bile geçmeden. Olay sonrası abim çok kızdı hata olduğunu anlamadı. Sonra aklıma geldi arkadaşı buna demişki kanka bu fotoyu bana Instagram'dan at (fotoda bira içen adam arkasında çok anlaşılmayan çıplak çocuk(lar) varmış fark etmeden atmış o da ban yemiş. Bence abime de yarın öbür gün bir şey gelir. Bana öyle boş suçlama yaptı ama bak kendisi de bilmeden bir şey atmış.
NOT: Abimde birkaç günlük yedi. Arkadaşlar da yazmış zaten normal bandır o. Benim hesap anında gitti büyük ihtimal bir şey olmaz.
@WelfarE aga sağ ol ama zaten sınava girdim benim de yksydi. Ama cidden çok kötü bir zamanda çıktı bu olay. 3. Girişim bu. Onun öncesi 2 sene gram umurumda değildi sınav tam bu sene ciddi çalışıyordum alt üst oldu her şey. Şu anda da en azından bir yere girmem için 300k lazım ya 1-2 netle gireceğim ya 1-2 netle giremeyeceğim. Eğer o da kötü gelirse son seçeneği yapacağım

şu an bile hayatım berbat olmuş sayılır bir de sonuç da kötü gelirse zaten tutunacak bir şeyim kalmayacak. 300 bile zaten kötü bana göre ama ona da razıyım.
Bu arada bu tarz videolar Telegram'dan atılırsa/iletilirse ne oluyor? Veya ceza almıyorsa neden alınmıyor. Zamanında oradan da atılmış olabilir. Ortaya çıkıyor mu acaba? Kusura bakmayın mesajların bildirimi gelmiyor tesadüfen gördüm mesajlarınızı.