TTNET VDSL İlk 3 Ay 3 Mbps saçmalığı

Beraatt54

Hectopat
Katılım
3 Kasım 2015
Mesajlar
86
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Daha dün interneti taktılar ama Steam'a girdim oyun indireyim dedim tabi 35 Mbps internet ama 3.5 Mbps hızında indiriyor baktım araştırdın ilk 3 ay öyle imiş ama Speedtest'de 16 Mbps görüyor nedir bunun sıkıntısı? Superonline geç ona geç buna geç demeden önce hepsine sordum altyapı desteklemiyor :(
 
Son düzenleyen: Moderatör:
35mbit internet ile 3.5mbps indirmeniz zaten olması gereken fakat speedtest'te 16 çıkıyorsa 3.5mbps indirme de yapamıyor olmanız lazım. 1.6 civarında indirme yaparsınız 16mbps ile.
Not:
Mbit ile megabyte'ı karıştırmayın. 35 (megabitpersecond) ile 3.5 (megabytepersecond) civarında indirme yapar demek.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı