PUBG'de nasıl gelişebilirim?

Mhg3436

Hectopat
Katılım
26 Haziran 2022
Mesajlar
1.145
Çözümler
7
Yer
Türkiye, İstanbul , Silivri
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5600
Asus RTX 4060
Asus Prime A520M-K
Corsair 8 GB 3200 mhz (2x)
Bitfenix Flow 600+ 80 Tempered Glass 3.0 Usb Port
Kingston 1 TB M.2 Ssd 3500MB okuma
LG 24GN60R - B 144 hz Full HD IPS Gaming Monitör
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar PUBG'ye yeni başladım. Levelim 11. Maçlarda sürekli ölüyorum, düşmanın nerede olduğunu vs. fark etmiyorum. Resmen ilk ölen ben oluyorum maçlarda. Diğer oyunlarda olduğu gibi rütbe ile eşleştirme yok mu? Yani sen acemiysen karşınıda acemi çıkar mantığından bahsediyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar PUBG'ye yeni başladım. Levelim 11. maçlarda sürekli ölüyorum, düşmanın nerede olduğunu vs. fark etmiyorum. Resmen ilk ölen ben oluyorum maçlarda. Diğer oyunlarda olduğu gibi rütbe ile eşleştirme yok mu? Yani sen acemiysen karşınıda acemi çıkar mantığından bahsediyorum.

Belirli bir rank aralığında adamlar geliyor zaten karma değil. Bence sakin yerlere atlayın en azından oyunu biraz öğrenene kadar sona kalmaya çalışın sürekli gerekirse pusun.
 
Belirli bir rank aralığında adamlar geliyor zaten karma değil. Bence sakin yerlere atlayın en azından oyunu biraz öğrenene kadar sona kalmaya çalışın sürekli gerekirse pusun.

Yok benden daha profesyoneller, hiç fark edemiyorum adam nerede, nereden ateş ediyor. Sakin yere atlasam bile illaki 1-2 kişi geliyor benimle.
 
Her gün oynayacaksın. Bir yerden sonra beynin bazı hamleleri otomatik yaptırıyor sana. Kalabalık yere atlarsan her taraftan gelen olacağı için panik kontrolün gelişir. Objelerin ardına geçmeyi alışkanlık haline getir; çatışırken sürekli eğil kalk yap ve şarjör bitesiye kadar sıkma. Aralıklı ateş et ki karşıdakinin şarjörü boşalınca fırsatın olsun. Antrenman modunu kullan mesela. Hareketli hedefleri vurmaya çalışırken sen de hareket eder ol. Biraz sıkıcı olabilir ama ya tekli maç ya da takım maçını tek kişi olarak oyna. Yanında biri olmayınca hayatta kalma becerin, karar alman biraz daha hızlı gelişir. Mesela yayıncıların oynayışlarını izleyebilirsin; benim tavsiyem TGLTN izlemen.
 
Yapman gerekenleri anlatıyorum:
- Telefonunun sesini en yükseğe al yada kulaklık kullan, böylece yakındaki düşmanların sesinin nerden geldiğini duyabilirsin.

- Haritayı sürekli kontrol et, mermi ateşlendiğinde yakında adam olduğunda sana ayak sesleri veya mermi seslerinin nerden geldiğini gösterecektir.

- Eğer rank kasacaksan ilk önce ısınana kadar 1-2 tur ambar gir.

- Eğer alışabilirsen 3 veya 4 parmak ile oyna çok daha hızlı hareket edersin.

- Kadın karakter kullanarak daha ince bir hitboxa sahip olabilir , kendini gizlemek için de ince ve girdiğin haritanın çimenlerine örnek olarak Erangel giriyorsan yeşile yakın giysiler giyersen yerde yattığın zaman çok anlaşılmazsın.


- Hassasiyetini kendine göre ayarla, bu çok önemli. eğer silahın dürbünü çok yavaş dönüyorsa, veya çok hızlı dönüyorsa Ayarlar > Hassasiyetler kısmından ayarlamanı şiddetle tavsiye ederim.


- Buton alanlarını ve büyüklüklerini de kendine göre ayarlamanı tavsiye ederim.
Ayarlar > Buton Özelleştirmeleri

daha verebileceğim bir çok öneri var fakat şimdilik bu işlemleri uygularsan kolay kolay öleceğini sanmıyorum, iyi forumlar dilerim.
 
Yapman gerekenleri anlatıyorum:
- Telefonunun sesini en yükseğe al ya da kulaklık kullan, böylece yakındaki düşmanların sesinin nereden geldiğini duyabilirsin.

- Haritayı sürekli kontrol et, mermi ateşlendiğinde yakında adam olduğunda sana ayak sesleri veya mermi seslerinin nereden geldiğini gösterecektir.

- Eğer rank kasacaksan ilk önce ısınana kadar 1-2 tur ambar gir.

- Eğer alışabilirsen 3 veya 4 parmak ile oyna çok daha hızlı hareket edersin.

- Kadın karakter kullanarak daha ince bir hitboxa sahip olabilir, kendini gizlemek için de ince ve girdiğin haritanın çimenlerine örnek olarak Erangel giriyorsan yeşile yakın giysiler giyersen yerde yattığın zaman çok anlaşılmazsın.

- Hassasiyetini kendine göre ayarla, bu çok önemli. Eğer silahın dürbünü çok yavaş dönüyorsa, veya çok hızlı dönüyorsa ayarlar > hassasiyetler kısmından ayarlamanı şiddetle tavsiye ederim.

- Buton alanlarını ve büyüklüklerini de kendine göre ayarlamanı tavsiye ederim.
Ayarlar > buton özelleştirmeleri.

Daha verebileceğim birçok öneri var fakat şimdilik bu işlemleri uygularsan kolay kolay öleceğini sanmıyorum, iyi sosyaller dilerim.

Hocam PUBG PC dekinden bahsediyorum.
 
Arkadaşlar PUBG'ye yeni başladım. Levelim 11. maçlarda sürekli ölüyorum, düşmanın nerede olduğunu vs. fark etmiyorum. Resmen ilk ölen ben oluyorum maçlarda. Diğer oyunlarda olduğu gibi rütbe ile eşleştirme yok mu? Yani sen acemiysen karşınıda acemi çıkar mantığından bahsediyorum.

Başlama.
 
Serbest mod var günde her gün 3 maç atabiliyorsun orada bot ve acemi çok. Normal oyun atacaksın hard drop deneyeceksin. Ayrıca arcade mode ve antreman modunda çok takılman gerek zor oyun benim 6k saatim var en az 500 saat devirmelin. Ayrıca duo ve squad takılacağın arkadaşların olursa daha iyi olur.s
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı