Blender programı ile yaptığım bir çalışmayı biraz hareketlendirdim.
Tam bir death space havası veriyor, benim çok hoşuma gitti eline sağlık.
Ama arkadaşın dediği gibi ışıkların yanıp sönme hızı yavaşlarda çok daha iyi olur.Teşekkürler. Distopik ve Apokaliptik ortamlardan biraz haz duyuyorum. Nedense farklı hissettiriyor.
Onlar tabi biraz zaman ayırarak ayarlanabilir. Işıkları karanlık ortam da Test yapmak ile alakalı bir durum. Ben bir kaç test yapıp kafamdan ayarladım. Üzerinde fazla durmadım. Yoksa ışığın yanıp-sönme süreleri ve mesafeleri falan ayarlanıyor.Hocam çok aktif bir sahne olmuş yani çok gürültü var ve ışık çok fazla yanıp sönüyor ışık daha yavaş, daha az ve daha rastgele yanıp sönerse ve sahnede ki gürültü daha az ve tekinsiz olursa daha gerici bir sahne olur.
Güzel çalışma olmuş başarılar.
Yavaş yavaş kamera tünelin sonuna doğru hareket etse daha da iyi olurdu. Bu yapılabilir mi bilmiyorum. Ancak dümdüz robot gibi değil de sanki biri yürüyormuş gibi hafif sallanarak.Onlar tabi biraz zaman ayırarak ayarlanabilir. Işıkları karanlık ortam da Test yapmak ile alakalı bir durum. Ben bir kaç test yapıp kafamdan ayarladım. Üzerinde fazla durmadım. Yoksa ışığın yanıp-sönme süreleri ve mesafeleri falan ayarlanıyor.
Ama arkadaşın dediği gibi ışıkların yanıp sönme hızı yavaşlarda çok daha iyi olur.
Olabilir yani kapanıp-açılma süresinin azalıp ışığın yanma sürelerinin uzaması veya ışığın yansıma mesafeleri falan bunlar ayarlanabiliyor ama ben bir kaç test yapıp hızlı bir şekilde ayarladığım için üzerinde fazla durmadım.Gayet iyi. Işıkların kapanıp açılma, değişme hızı vs. biraz azalsa daha iyi olabilir gibi (benim için)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.