3D eski sığınak çalışması

Blender programı ile yaptığım bir çalışmayı biraz hareketlendirdim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Gayet iyi. Işıkların kapanıp açılma, değişme hızı vs. biraz azalsa daha iyi olabilir gibi (benim için)

Hocam çok aktif bir sahne olmuş yani çok gürültü var ve ışık çok fazla yanıp sönüyor ışık daha yavaş, daha az ve daha rastgele yanıp sönerse ve sahnede ki gürültü daha az ve tekinsiz olursa daha gerici bir sahne olur.
Güzel çalışma olmuş başarılar.
Onlar tabi biraz zaman ayırarak ayarlanabilir. Işıkları karanlık ortam da Test yapmak ile alakalı bir durum. Ben bir kaç test yapıp kafamdan ayarladım. Üzerinde fazla durmadım. Yoksa ışığın yanıp-sönme süreleri ve mesafeleri falan ayarlanıyor.

Onlar tabi biraz zaman ayırarak ayarlanabilir. Işıkları karanlık ortam da Test yapmak ile alakalı bir durum. Ben bir kaç test yapıp kafamdan ayarladım. Üzerinde fazla durmadım. Yoksa ışığın yanıp-sönme süreleri ve mesafeleri falan ayarlanıyor.
Yavaş yavaş kamera tünelin sonuna doğru hareket etse daha da iyi olurdu. Bu yapılabilir mi bilmiyorum. Ancak dümdüz robot gibi değil de sanki biri yürüyormuş gibi hafif sallanarak.

Ama arkadaşın dediği gibi ışıkların yanıp sönme hızı yavaşlarda çok daha iyi olur.
Gayet iyi. Işıkların kapanıp açılma, değişme hızı vs. biraz azalsa daha iyi olabilir gibi (benim için)
Olabilir yani kapanıp-açılma süresinin azalıp ışığın yanma sürelerinin uzaması veya ışığın yansıma mesafeleri falan bunlar ayarlanabiliyor ama ben bir kaç test yapıp hızlı bir şekilde ayarladığım için üzerinde fazla durmadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı