Hayır benim klavyeye ihtiyacım yok almamam lazım. 
Elim ayağım titriyor almamak için.
Elim ayağım titriyor almamak için.
Değiştirdim şu ankimlikten isime hatta numaraya kadar?
1 saati geçmedi alalı şimdi değiştirdim, sıkıntı çıkmaz herhal ?Ne zaman almıştın? Erken yapmazsan değişmiyor.
Al yedekte dursun. Bu paraya şarj makinesi alamazsın.Hayır benim klavyeye ihtiyacım yok almamam lazım.
Elim ayağım titriyor almamak için.
Beyaz stokta yokken siyah almıştım, şimdi beyaz stoku gelmiş hemen iptal edip aldım(para birimini dolar yapın daha uyguna geliyor)
Üstünde Outemu switch ile geliyor galiba switch öneriniz var mı yanında alabileceğim?
O zaman gerek yok gibi ekstra masrafa teşekkür ederim hocam.Yok, Huano switch var.
O zaman gerek yok gibi ekstra masrafa teşekkür ederim hocam.
Ben sırf zevkine Z11 için 70'lik kang white almıştım öncesinde. Daha takma fırsatım olmadı, haftaya deneyebileceğim. Akko'nun piano switchleri ile modlayacağını söyleyen başka bir arkadaş daha vardı. Konu falan açmasını söylemiştim ama kendi bileceği iş açıkçası. Stok hali bile yeterli bana kalırsa.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.