Elektronik E-YOOSO Z11 vergi dahil 339 TL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Beyaz stokta yokken siyah almıştım, şimdi beyaz stoku gelmiş hemen iptal edip aldım :D (para birimini dolar yapın daha uyguna geliyor)

Dün stoklar biter bir daha gelmez diye aceleyle 2 tane siyah aldım birini iptal edip alacaktım beyaz sizin bu yazınızi görünce 30 yerimden bıçaklandim.

O zaman gerek yok gibi ekstra masrafa teşekkür ederim hocam.

Ben sırf zevkine Z11 için 70'lik kang white almıştım öncesinde. Daha takma fırsatım olmadı, haftaya deneyebileceğim. Akko'nun piano switchleri ile modlayacağını söyleyen başka bir arkadaş daha vardı. Konu falan açmasını söylemiştim ama kendi bileceği iş açıkçası. Stok hali bile yeterli bana kalırsa.

Ben sırf zevkine Z11 için 70'lik kang white almıştım öncesinde. Daha takma fırsatım olmadı, haftaya deneyebileceğim. Akko'nun piano switchleri ile modlayacağını söyleyen başka bir arkadaş daha vardı. Konu falan açmasını söylemiştim ama kendi bileceği iş açıkçası. Stok hali bile yeterli bana kalırsa.

3 pin olduğu için seçenek zaten az hocam benim gözüme çarpan bir leobog graywood bir de kang white var. Galiba 5 pinli olanların pinleri kesilerek uyumlu hale getiriliyormuş ama onunla uğraşmaya gerek yok bence. Klavye elime geçsin switchleri çok beğenmezsem dediğim ikisinden birini almayı düşünüyorum bende.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı