Ryzen 7 1700x İşlemci Soğutucu Önerisi

Asus, MSI, Evga iyi markalardır. Evga size sıcak gelmiyorsa Asus al sıkıntı olmaz. Birde Ryzen 7 1700 stock fanı gayet yeterli ve kaliteli diye biliyorum. Fan alıp ekstra harcama yapma bence gerekirse ilerde alırsın daha güçlü bir soğutucu.
Tamamdır işlemciler ve anakartlar değişti. :) Son olarak 650 700w (80 plus) gayet yeterli midir, yoksa sıkıntı olmasın ileriye de dönük olsun geliştirme için 750w'mı tercih etmeliyim ?
 
Kasa içerisinde gereksiz kablo görmek istemiyorsan modüler PSU almaya bak. High Power 750W Element ya da Aerocool KCAS750M alabilirsin.
Stokta sorun çıkmazsa alacağım power THERMALTAKE TR2 S 80PLUS 700W GÜÇ KAYNAĞI olur da stoklarda biterse ondan sonraki alternatifim de THERMALTAKE SMARTPOWER 80PLUS BRONZE 750W GÜÇ KAYNAĞI. Böyle bir sisteme açıkçası iyi bir psu takmak istiyorum thermaltake'de bu işte çok iyi benim bildiğim kadarıyla siz ne dersiniz?
 
Son düzenleme:
487 lira olan beni aşıyorda Evga 650GQ nasıl olur ucu ucunamı yeter bütün sisteme, yoksa rahat bir şekilde götürür mü? İleride ekran kartını 1080 yapsam, işlemciyi vs değiştirsem sorun yaratırmı o yüzden soruyorum yani kaç watt güç kaynağı almak gerekiyor acaba?
 
650GQ gold PSU, 750W bronz PSU'dan daha verimli çalışır. 1080Ti'yi bile kaldırır rahatlıkla.
Ozaman kafamda soru işareti kalmasın, 650GQ mu yoksa Thermaltake TR2 S 80PLUS 700W mı? Technopat ailesi sağolsun sistemi yazdılar sizlerin sayesinde toparlıyacağım, bunuda siz söyleyin herşey inşallah tamam olsun. :)
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı