Delay varmış bunda. Başka konuda videosunu atmışlardı YouTube'a bakın bulursunuz.
Yaklaşık 6 aydır kullanıyorum herhangi bir delay farketmedim. Çift basma sorunu vs de yok. Keycapslerin yazıları da silinmedi ufak modladım sesi de gayet hoşuma gidiyor yay sesi çok nadir. Öneririm.Delay varmış bunda. Başka konuda videosunu atmışlardı YouTube'a bakın bulursunuz.
Aynen kanka kablolu klavyede delay varDelay varmış bunda. Başka konuda videosunu atmışlardı YouTube'a bakın bulursunuz.
Yaklaşık 6 aydır kullanıyorum herhangi bir delay fark etmedim. Çift basma sorunu vs de yok. Keycapslerin yazıları da silinmedi ufak modladım sesi de gayet hoşuma gidiyor yay sesi çok nadir. Öneririm.
Aynen kanka kablolu klavyede delay var.
Z11 ve Z686'nin aksine 5 pin hot-swap olması büyük avantaj. Z11'in switchlerini çıkaracağım diye canım çıkıyor aşırı dar.Kattiyen uzak durun. Şu anda Z686 ve Z11 bundan ucuzken alınmaz zaten switchleri de çok dandik benim 2 haftada 3 tuşu bozulmuştu.
AK680in de switchleri zor çıkıyor. Baya uğraştım en son kırarım diye bıraktım denemeyi. Tamamen keyfi çıkartmayı denemiştim yanında fazladan switch var bozulmadığı için değiştirmeye gerek duymuyorum ben memnunum şans işi biraz.Z11 ve Z686'nin aksine 5 pin hot-swap olması büyük avantaj. Z11'in switchlerini çıkaracağım diye canım çıkıyor aşırı dar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.