Booh of Wooh
Hectopat
- Katılım
- 18 Eylül 2022
- Mesajlar
- 2.657
- Çözümler
- 3
egede yazmayı düşünüyorum ama 2 yıllıklar arasında kaldığım bölümeler var yazılır mıMerhaba @AsparV0. Üniversiteden üniversiteye değişir. Arkeoloji bölümünün yanı sıra Klasik Arkeoloji, Prehistorya ve Ön Asya Arkeolojisi, Tarih Öncesi Arkeolojisi, ve Türk İslam Arkeolojisi de mevcuttur.
Merhaba. Öncelikle Ege Üniversitesi Klasik Arkeoloji bölümünü mü düşünüyorsunuz, ve hangi 2 yıllık bölümleri düşünüyorsunuz?Ege'de yazmayı düşünüyorum ama 2 yıllıklar arasında kaldığım bölümler var, yazılır mı?
bölümleri çok araştırmadım ama sıralamam istediğim ünide buralarda tutuyor eczane hizmetleri işletme yönetimi, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları fln düşünüyorumMerhaba. Öncelikle Ege Üniversitesi Klasik Arkeoloji bölümünü mü düşünüyorsunuz, ve hangi 2 yıllık bölümleri düşünüyorsunuz?
Ege Üniversitesi Klasik Arkeoloji bölümünün eğitimi iyi diye biliyorum ama iş imkânı olarak aşağıdaki 2 yıllık bölümlerin çoğu daha iyi.Bölümleri çok araştırmadım ama sıralamam istediğim üniversitede buralarda tutuyor. 2 yıllık Eczane Hizmetleri, 2 yıllık İşletme Yönetimi, 2 yıllık Muhasebe ve Vergi Uygulamaları falan düşünüyorum.
Sizce Uludağ Anadolu Akdeniz ünilerinde falan işletme, çalışma ekonomisi, iktisat veya ege de 2yıllık işletme yönetimi okunur mu sizce? ya da 2yıllık sağlık falan okunur mu sizce 4 yıllığa gitmektense?Ege Üniversitesi Klasik Arkeoloji bölümünün eğitimi iyi diye biliyorum ama iş imkânı olarak aşağıdaki 2 yıllık bölümlerin çoğu daha iyi.
Araştırmanız, ve dikkat etmeniz gerekebilecek kısımlar:
Ege Üniversitesinde 2 yıllık Muhasebe ve Vergi Uygulamaları bölümü Ege Meslek Yüksekokulundaysa tercih etmeniz daha mantıklı. Bergama Meslek Yüksekokulu oldukça uzak bir yerde bulunuyor.
Ege Üniversitesinde 2 yıllık Eczane Hizmetleri bölümü sadece Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunda bulunuyor, ve dersler Merkez Kampüste oluyor diye biliyorum. Aynı yerde Uzaktan Öğretim 2 yıllık Eczane Hizmetleri bölümü de var. Oranın dersleri Uzaktan Öğretim ama sınavları Ege Üniversitesi Merkez Kampüste oluyor diye biliyorum ama siz de araştırabilirsiniz.
Ege Üniversitesinde 2 yıllık İşletme Yönetimi bölümü sadece Ege Meslek Yüksekokulunda bulunuyor yani Merkez Kampüste bulunduğu için o 2 yıllık bölüm de tercih edilebilir.
Akdeniz Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme, Akdeniz Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat, Akdeniz Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri; Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme, Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat, Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri; Bursa Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme, Bursa Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat, Bursa Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi bölümlerini araştırabilirsiniz. Meslek Yüksekokullarında olduğu gibi Fakültenin ismi, ve bulunduğu konuma da dikkat edin yani araştırın. Bu mesajımda bahsettiğim 9 yer Merkez Kampüste bulunuyor.Sizce Bursa Uludağ Üniversitesi, Anadolu Üniversitesi, Akdeniz Üniversitesinde falan İşletme, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, İktisat veya Ege Üniversitesinde 2 yıllık İşletme Yönetimi okunur mu ya da 2 yıllık Sağlık falan okunur mu 4 yıllığa gitmektense?
Merhaba. Eşit ağrılık öğrencisiyim. Üniversitede arkeoloji okunur mu? İş bulabilir miyim? Work and travel gibi programlar olaylar oluyor mu, cevaplarsanız sevinirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.