Hangileri J kasa oluyor falan pek anlamam, ama 2009-2015 arası üretilmiş. Km'si yüksek ve eski arabalara fazla para vermek istemiyorum.
Clio'ya ben de özellikle çok ön yargılıydım. Gidip bakmayacaktım bile ama bütçe sıkıntı olunca, seçenek azalınca gidip baktım ve baya hoşuma gitti. Bir arkadaşım da gelmişti, beğendi. 3-5 hatası var ama kaportada, içi vs. temiz zaten. Dert edilecek şeyler değil.
Bugün randevusunu alıp Cuma günü ekspertiz + noter yapmayı düşünüyorum.
Yorumunuz için teşekkürler. Çok yol tutmuyor diyorlar da, sınıfına göre iyi performans verdiğinden eminim. Hız veya yarış arabası değil sonuçta.
Boya konusunda muhtemelen haklısınız, kaportada lokal boyalar var. Beyaz renk hoşuma gitmedi bir de. Sıkıntı olmayacağını bilsem komple boyatırdım da satarken sıkıntı olur.
Bir de ilk arabam, öğrenciyim, her türlü yeterli gelir diye düşünüyorum. Aslında uygun fiyatlı bir motor bakıyordum da, tehlikeli diye aldırmadılar.