GTA 5 vs Watch Dogs 2 vs Mafia 3

loneytunes

Kilopat
Katılım
13 Mayıs 2016
Mesajlar
684
Daha fazla  
Cinsiyet
Kadın
Merhaba, benim oyuncu çevrem yok multilayer oynamayacağım. Sizce hangi oyun daha eğlenceli?

Aradığım tür hikayeden ziyade, oynanış rahat olsun akıcı olsun, bir süre sonra sıkmasın. Görevler kendini tekrar etmesin, görev dışı açık dünyada yapılabilecek şeyler bol olsun. Şimdiden teşekkür ederim :).
 
Mafia 3 zaten facia, Mafia 3'ü geçelim :)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Şahsi fikrim, Watch Dogs 2.
 
Mafia 3 iğrenç ötesi sakın almayın tüm görevleri neredeyse aynı optimizasyon sorunu araçların çarpışan araba gibi kayıp çarpması...
Witcher 3 candır gerisi heyecandır:D
Ama illa bu 3'lü den seçmem gerekirse Watch Dogs 2'yi seçerdim.
 
Mafia 3 eledim o zaman :) Witcher 3 zaten efsane oyundur :).

Watch Dogs 2 daha iyi göründü benim tarzıma, oynanış olarak özellikle videolar izledim karşılaştırmaları, dövüş sistemi parkur sistemi çok hoşuma gitti sanırım seçimim bu yönde olacak :).
 
Kesinlikle GTA 5, Watch Dogs'un araba dinamikleri falan hoşuma gitmedi benim resmen bir yerden başka bir yere gitmek işkence oluyor o yüzden ben GTA 5 derdim.
Evet ama bahsettiğiniz Watch Dogs 1, 2.ci oyunda oldukça gelişme var. Özellikle oyun başında haritanın tamamen açık olması ve her bölgede hızlı seyahat olması gibi. Zaten araç sürüşü oldukça keyifli olmuş ilk oyundakini ben de sevmemiştim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı