2013 Tomb Raider yükledim 60 FPS güzel şekilde oynatıyor ama sağlam ısınıyor 5 dakika falan anca oynadım sonra bir şey olur diye çıktım. Elimi yakacak şekilde bir sıcaklıktı yani. Sorun çıkarır mı? Veya metal bir soğutucu falan var mı?
Sorun olsa bilgisayar kendini kapatırdı sanırım fakat istiyorsanız güzel bir soğutucu alın daha stabil çalışır altında ve yanları da hava deliği var mıydı Air de
Sıkıntı çıkaracak düzeye geldiği zaman kendisini kapatıyor 2-3 kere yaşamıştım. 80 derecenin üstünde uzun süre kalması sağlıklı olmayacaktır. Sıcaklığı Hot'tan görebilirsin.
![]()
GitHub - macmade/Hot: Hot is macOS menu bar application that displays the CPU speed limit due to thermal issues.
Hot is macOS menu bar application that displays the CPU speed limit due to thermal issues. - macmade/Hotgithub.com
Bu dosyayı direk Launchpad e taşı sonra aç. https://github.com/macmade/Hot/releases/download/1.9.4/Hot.zipGitHub'ı bir türlü çözemedim nasıl bunu kullanarak sıcaklığa bakabilirim?
Yok hocam.
2013 Tomb Raider yükledim 60 FPS güzel şekilde oynatıyor ama sağlam ısınıyor 5 dakika falan anca oynadım sonra bir şey olur diye çıktım. Elimi yakacak şekilde bir sıcaklıktı yani. Sorun çıkarır mı? Veya metal bir soğutucu falan var mı?
M serisi bu algıyı kıralı çok oldu.Hocam MacBook'lar oyun için üretilen cihazlar değildir.
M serisi bu algıyı kıralı çok oldu.
Lolün Mac sürümü var. GtaSa'nın apple storeda Mac sürümü var eğer Netflix kullanıyorsan aboneliğin ile indirip deneyebilirsin. Sen sanal makinada rosetta+sanallaştırma = eziyet ve gpu kullanılmaması sorunu yaşıyorsun.M1 serisinde nasıl oyun oynuyorsunuz merak ettim. Bende Pro modeli var, sanal makine ile(UTM) GTA SA oynanmıyor. 10 FPS.
Lol nasıl oynadığınızı merak etmedim değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.