POCO X6 Pro benzeri telefon önerisi

Bütçe
19k
Katılım
10 Eylül 2024
Mesajlar
70
Yine selam dostlar. Dimensity 8300 Ultra olduğu için ve oyun oynadığımda üzmiceğini düşündüğüm için POCO X6 Pro alacaktım ama aşırı ısınma ve yazılımsal sorunlarının olduğunu ve bitmeyeceğini söyledikleri için artık bulaşmak istemiyorum gibi bir şey oldu.

Bana 19k bütçeyle (daha çıkmaz) Dimensity 8300'e yakın (az düşük olsun daha stabil olsun düşüncesiyle) Snapdragon telefon varsa önerebilir misiniz? Hem günlük kullanım hem ağır oyunlar(en yüksek olmasa da yükseklerde oynatsın be) için. Yoksa HyperOS 2.0 bu sorunlara çözüm olabilir deyip X6 Pro mu alayım? Şimdiden teşekkürler.
 
Snapdragon 8 Gen 1 Dimensity 8300 Ultra ile karşılaştırılamaz mı diyosun yani? Snapdragon'lu Galaxy S22 almak daha mı mantıklı onu soruyorum ki bilgisi olan yorumlar diye umuyorum.

S22 daha premium ama daha verimsiz bir telefon. Pili yüzünden yanınızda powerbank gezdirmeniz çile olacak. Premium bir telefon istiyorsanız alın fakat pili ve performansı X6 Pro'ya göre zayıf kalır.
 
Anladım öğrendiğim iyi oldu sağ olasın. Başkaları da ne der onlara bakacağım.

Kamera, ekran, tasarım, ses ve yazılım arıyorsanız buna elbette geçilir ama telefon 8 gen 1 yüzünden fırın gibi de ısınıyor. Bu bütçeyle bana Snapdragon şart diyorsanız yurt dışı Xiaomi 13 alabilirsiniz. Ön kamerası hariç iyi telefondur.
 
Kamera, ekran, tasarım, ses ve yazılım arıyorsanız buna elbette geçilir ama telefon 8 gen 1 yüzünden fırın gibi de ısınıyor. Bu bütçeyle bana Snapdragon şart diyorsanız yurt dışı Xiaomi 13 alabilirsiniz. Ön kamerası hariç iyi telefondur.
Şart demiyorum. Güçlü işlemcili ama yazılımı çöp denilen Xiaomi yerine iyi işlemcili yazılımı daha stabil ve kullanışlı Samsung düşünürüm. Her telefon oyunda ısınır zaten benim dediğim gereksiz aşırı ısınması ve boşta bile ısınıyo diyen var. Yoksa kamerasında felan değilim günlük kullanabileyim ve oyunları oynatsın yeter.
 
Şart demiyorum. Güçlü işlemcili ama yazılımı çöp denilen Xiaomi yerine iyi işlemcili yazılımı daha stabil ve kullanışlı Samsung düşünürüm. Her telefon oyunda ısınır zaten benim dediğim gereksiz aşırı ısınması ve boşta bile ısınıyor diyen var. Yoksa kamerasında falan değilim günlük kullanabileyim ve oyunları oynatsın yeter.

S22 olur o zaman ama dediğim gibi ısınma ve pil sorunu var. Bu durum sizi rahatsız edecektir.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı