Vatan Bilgisayar | Asus ROG TYTAN G30AB Satışa Çıktı !

Yeni seriinin en üst seviyesi G70AB fragmanı.
ROG - G70AB

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

G30AB modelinden +2500TL. daha yüksek fiyatlı.
Uzay çağı dostum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Abi ben konuyu ne diye açtım siz nereye vurdunuz olayı :D

Bu kasanın en çok albenisi olan tarafları;

Özel Tytan serisi kasaya sahip olması...
i7 4770"K" bulundurup tek tuşla 4.1GHz'e stabil bir halde OC edilebilmesi
4770K'ya rahat bir şekilde OC yapılabildiğine göre Crosshair gibi bir canavar seri anakarta sahip olması
vRAM'in çoklu ekrana ve 2K+'ne uygun olması
16GB Ram bulundurması
Özel ROG Serisi Özellikler ve Programlar

Yoksa kimse i7 4770K alıp GTX760 alacak değildir. Ne belki GTX760 ROG Poseidon serisi olma ihtimali var. @omy'nin de dediği üzere bunu ekran kartsız satsalardı ve 2.500 - 3.000 TL fiyat koyulsaydı belkide en çok tercih edilen ürün olacaktı ama tabi ki de burada Asus'un çıkarı olduğundan dolayı maalesef böyle bir ürün daha piyasaya çıkmadı. Belki eğer (ROG oyunculara baz alınarak üretildiği için) ROG kullanan veya ROG forumdaki üyeler ROG'un başındaki yöneticilere teklif şeklinde bu ürünün e.kartsız biçimini piyasaya sürmelerini isteseler üretilme ihtimali var.
 
İnan, isterlerse Mercedes'in concept aracı olan Silver Arrow'un içine koyup verseler, tek tuşla 5.2GHz'de stabil bir şekilde çalışsa ve 128gb RAM taşısa yine de kötülerim. Casper neden kötü diyoruz? Ucuz malzeme, ucuz işçiliğin yanı sıra; işlemciyi üst düzey tutarak ekran kartını kısmasından dolayı değil mi? Casper Eğer ki İ7 4770 yerine İ3 4130 vb. işlemci koyarak, ekran kartını iyi bir şekilde seçerse; Casper'in o ürünü benim gözümde bundan daha iyi olur. Belki abartmış olabilirim, fakat durum bundan ibaret.
 
Benim saydıklarım albenisi olan yanı. Ayrıca 4.1 GHz OC Yapmayı orta derece bilsen bile kaç kere deneme yanılma yaparak stabil ulaşabileceğin bir değer. Yani dediğim gibi ben burada savunmuyorum ama orada "ALBENİSİ" olan yanları dedim. Yoksa i7 4770K'ya 760 takana kadar 8350 + 770 4GB vRam modelini alırım.
 
Bana kalırsa fiyatı normal. İçinde pahalı olan sadece 4770K yok ki. Anakart'tan ses kartına kadar her şey ROG.

ROG ürünlerin fiyatlarını da biliyorsunuz :D .
 
Forumda "Bu ürün kesinlikle oyuncuların tercihi olamaz" veya "Technopat'ta bu ürünü önerecek bir kişi çıkacağını düşünmüyorum" veya "Bu ürün Technopat'ın adını kirletiyor" tarzı yorumlar hiç mi yok?

Ki hepsi de önerilecek ürünlerdir RevoLand.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı