Gameekstra sipariş iptal etme

rezgo

Megapat
Katılım
21 Şubat 2017
Mesajlar
157
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
5 gün sonra Gameekstra'dan PC alacaktım yanlışlıkla siparişi verdim. Ürün bende değil siparişi nasıl iptal edebilirim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yarın iş saatlerinde arayın. Yanlış hatırlamıyorsam akşam 7'ye kadar çalışıyorlardı. Siz gene de sabahın ilk saatlerinde arayın iptal edin.
 
Gamextradan uzak durun. Kendileriyle yaşadığım problemleri buraya yazsam destan olur. Kesinlikle kurumsallıktan uzak ve müşterisini aptal yerine koyan bir işletme. Arızalı kulaklığa gözümün içine baka baka yalan söyliyerek bu sağlam bunu geri al dediler bana. Asıl servisine gittim verdim ve ürün değişim yapıldı. Üstelik 2 ay boyunca oyaladılar beni.
 
Bende buradan ürün almıştım bozuk çıktı değişmediler. Bende tüketici hakem heyetine başvurarak paramı geri alabilmiştim. Satış sonrası destekleri kötü.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı