15 bin TL üniversite için tablet önerisi

SPen ile grafik tasarımciligi yapan arkadas taniyorum hocam. Bence yeterli bir ürün. Tabii ki IPad kalemi dsha iyi fakat konu sahibi icin farkedecek birsey yok bence.
Hocam şimdi objektif olmak gerekirse bence Spen daha iyi sebebi de belli adamlar kutu içinde gönderiyorlar. Birisi 5000 lira birisi bedava o yüzden çok daha avantajlı ama Spen'in kalemi yataylaştırınca yazmama işi beni çok itiyor kalemden. İnşallah ileriki süreçte Tab S10'un falan içine koydukları Spen'leri biraz daha fonksiyonlu yaparlar.
 
Hocam biriniz bence kötü diyor biriniz bence iyi diyor. Ne alacağımı hala bilmiyorum kararsızım
Ben hocamla konuşuyordum da siz S9fe+ alın. Yani bu bütçede sizi gayet iyi idare eder içinden kalem çıkmasıda ekstra bir şey. Tercihe bağlı Huawei'de tercih edebilirsiniz.
 
Ben hocamla konuşuyordum da siz s9FE+ alın. Yani bu bütçede sizi gayet iyi idare eder içinden kalem çıkmasıda ekstra bir şey. Tercihe bağlı Huawei'de tercih edebilirsiniz.

Huawei cihazında Google sorun olmasaydı direkt alırdım. 22'ye kadar bütçemi zorlayabilirim ama başka öneriniz varsa açığım.
 
Huawei cihazında Google sorun olmasaydı direkt alırdım. 22'ye kadar bütçemi zorlayabilirim ama başka öneriniz varsa açığım.
Hocam bütçeniz 22'ye zorlanıyorsa İPad Air 6 alın Pencil Pro hediyeli. Çıkmazsa S9FE Plus en iyi tercih olur.
 
Ne demek hocam hayırlı olsun şimdiden. Ek bir sorunuz olursa çekinmeyin. Kendim Air 6 13 inç ve Apple Pencil Pro kullanıyorum deneyimimi aktarabilirim.

22.000₺ değil cihaz daha pahalı alabileceğimi sanmıyorum. Yani alsam bile kendi kendime bir tablete sen şimdi bu kadar para mı verdin diye düşünür dururum 😄
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı