Galaxy Buds 2 alınır mı?

Cok ciddi beklentiniz yoksa gayet guzel kulaklik bence, alinir.
Ciddi bir beklentim yok ses kalite cok hosuma gitti de ses seviyesi bir tik az geldi. Yuksek seste muzik dinlemeyi seven biriyim Buds 2'nin ses seviyesi yeterli de olsa tam istedigim gibi degil. Buds 2 Pro indirime girerse ona da bakabilirim. Silikonlu olsa Buds 3'e kadar cikardim belki.
 
Buds2 modelini sipariş ettim. Pro modelinin küçük kulaklara uymadığı söyleniyordu benim kulağım da küçük korktum uymamasından. Buds3 modeli silikonlu olsa direkt onu alırdım ancak açık tasarımlı kulaklık da istemiyordum.
 
Buds 2 modelini sipariş ettim. Pro modelinin küçük kulaklara uymadığı söyleniyordu benim kulağım da küçük korktum uymamasından. Buds3 modeli silikonlu olsa direkt onu alırdım ancak açık tasarımlı kulaklık da istemiyordum.

Hayırlı olsun. Deneyimlerini bizlerle paylaşırsın umarım.
 
Hayırlı olsun. Deneyimlerini bizlerle paylaşırsın umarım.
Zaten kulakligi kullaniyorum 1 haftadir da bana ait degildi. Geri verecegim icin kendime yenisini aldim. Normalde kulak ici kulakliklari hic sevmezdim ama Buds2 hosuma gitti. Aslinda deneyimim diger kullanicilarla benzer. Mikrofonu kotu arkadasimi ariyorum sesimi anlamiyor telefona gecmem gerekiyor. Gürültü engellemesinden memnunum. Ilk kullanmaya basladigimda kulakligi tam takamiyordum kayiyordu ve dusecek gibiydi. Su anda tam oturuyor. Ses kalitesi oldukca iyi. Ses seviyesi bir tik dusuk bana gore yuksek seste muzik dinlemeyi seviyorum tam istedigim seviyeyi veremiyor. Bass konusunda da yeterli seviyede. Fiyatina gore gayet iyi kulaklik. Bazilarinin mikrofonu bozuluyormus durduk yere umarim benim de basima gelmez.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı