Keenetic Extra DSL AC1200 nasıl kurulur?

Dark Dean

Hectopat
Katılım
12 Şubat 2021
Mesajlar
1.030
Makaleler
1
Çözümler
2
Merhaba dostlar. VDSL 2 için bir modem aldım. Kurulum yapacağım. Ama hangisini seçmem gerek bilmiyorum. Hangisini seçmeliyim?

Screenshot_20241111_193829_Captive Portal Login.jpg
 
Seçtim ama hata veriyor. Ne yapmam gerek? İnternete bağlanamadı yazıyor. Kullanıcı adı ve şifre istiyor hangisini girmem lazım? Kendi özelleştirme yaptığım mı yoksa modem altında ki mi?

İnternet servis sağlayıcısından PPPoE kullanıcı adı şifreni öğrenip PPPoE kullanıcı adı şifreni girmen lazım.
 
Sonunda hallettim. Çok teşekkür ederim. OpenWrt gibi nasıl ayarlamalar yapabilirim?

Onun hakkında bilgim yok. YouTube'da bununla ilgili videolar mevcut bakabilirsin.
 
Hocam aynı modemi bende almak istiyorum. Daha yeni almışsınız fakat herhangi bir eksisi veya artısı var mı?

Çekim gücü iyi. Çok fazla seçeneği var ayar konusunda. Fakat henüz ayarlama yapmadım. O yüzden bir şey diyemem. Kullanan birçok kişi bu modelden memnun. Araştırma yapsanız sizin için daha iyi olur.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı