Lenovo Legion RTX 2060 laptop alınır mı?

Turok_28

Hectopat
Katılım
2 Nisan 2020
Mesajlar
661
Arkadaşlar elden alacağım, 1 yıl garanti varmış. 2060 var 3050'den çok daha iyi 6 GB VRAM ve RGB klavye var, alınır mı? 13-14'e bütçem bu kadar 17.3 ekran.
Dolap - ikinci el alışveriş:

 
Hocam bu modelin fiyatı , sarı sitede 18-19bin bandında. Nasıl bu fiyata veriyor ? Ürünü gidip görün ve kozmetiklerine dikkat edin. Testler yaptınız mı , attı mı size ?
 
Bazı legion’larda kronik klavye sorunu var. Elden alacaksan bunu deneyebilirsin. CPU-Z programıyla işlemciye bikaç dakika stres testi yap iyice ısınınca klavyedeki tuşları kontrol et.
 
Eğer cidden temizse ve sorunsuz ise kaçırılmaz çok iyi fiyat. 13-14 bine şu an GT 740M ekran kartlı laptoplar satılıyor :D
 
Adam Bartın'da dolapta 15'e satıyor 1 kuruş aşağı inmiyor i7 işlemcili 4050 Excalibur buldim 22'ye 20 ay garanti var.

Bazı Legion'larda kronik klavye sorunu var. Elden alacaksan bunu deneyebilirsin. CPU-Z programıyla işlemciye birkaç dakika stres testi yap iyice ısınınca klavyedeki tuşları kontrol et.

LOQ buldum uyguna ama onlarda da sessiz moda alınca klavye ısınıyor Acer de boyle bir sorun yaşamamıştım 4050 13500H 1 aylık Nitro 16 buldum ama fiyatı 25k. 13 k ya sıfır IdeaPad buldum GTX1650 5500h işlemci.
 
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı