Evet, limiti gecmek icin yanina bide klavye icin keycaps falan almayi düsünüyordum.670 mi ne sınırı var alışveriş için her türlü o 1000 lirayı ödersiniz hocam ve şu anda Ajazz 159 Pro var öneririm indirim gelirse kaçırmayın.
Anladım.Giriş seviyesi bir sensöre sahip. Kötü değil ancak iyi de diyemem. AJ159 MC falan alabiliyorsanız daha mantıklı olur. Ancak bütçeniz yetmiyorsa R1'de işinizi görecektir.
Ajazzdaki mcuların sadece bazıları iyi bazıları kötü oluyor hocam genelleme olarak ortalama bir marka bence.Ajazz ve attack shark mouselerde çok iyi mcular kullanmıyorlar. Haliyle kopma, takılma gibi sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Böyle markalar genelde ya royuan ya da pan180 mcu kullanıyorlar sonuç olarak nordic değil tabii. 4000 hz kullanımda kopmalar yaşadım 1000 hzde de ara ara takılma sorunları yaşadım.Ajazzdaki mcuların sadece bazıları iyi bazıları kötü oluyor hocam genelleme olarak ortalama bir marka bence.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.