Temu'dan Attack Shark R1 PAW3311 vergisiz 380TL'ye alınır mı?

Frstghost

Kilopat
Makaleler
2
Mouse, "Temu indirim kartı" promosyonuyla vergisiz 380TL gibi bir fiyata düsüyor. Vergiyle 600-700 TL bir şey olur galiba.

Farelerden pek anlamadığımdan buraya sorayım dedim...

670 mi ne sınırı var alışveriş için her türlü o 1000 lirayı ödersiniz hocam ve şu anda Ajazz 159 Pro var öneririm indirim gelirse kaçırmayın.

670 mi ne sınırı var alışveriş için her türlü o 1000 lirayı ödersiniz hocam ve şu anda Ajazz 159 Pro var öneririm indirim gelirse kaçırmayın.
Evet, limiti gecmek icin yanina bide klavye icin keycaps falan almayi düsünüyordum.

Ajazz159 pro'ya da bakıyordum. Suanki fiyati bi fareye verebileceğim bütçem mi baya aşiyor. Indirim veya promosyonlara ekleseler baya güzel olurdu...

Attack Shark x11 vardi bide baktigim. Inceleme videolarinda güzel diyorlardi... Bi ara güzel indirime girmişti... Almakta kararsız kalmistim... Indirimi hemen bittiydi :/

Giriş seviyesi bir sensöre sahip. Kötü değil ancak iyi de diyemem. AJ159 MC falan alabiliyorsanız daha mantıklı olur. Ancak bütçeniz yetmiyorsa R1'de işinizi görecektir.
Anladım.

Şuan, gecen sene aldığım Performax Xotran Mouse'u kullanıyorum. Aslında gayet memnunum. Sadece etrafta çok fazla kablo dolduğu için kablosuz bi Mouse geçmek istiyorum.

Attack Shark x11 hakkında ne düşünüyorsunuz? İndirimlerde vergisiz 500-600TL arasına düşüyordu..

Ajazz ve attack shark mouselerde çok iyi mcular kullanmıyorlar. Haliyle kopma, takılma gibi sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Ajazz ve attack shark mouselerde çok iyi mcular kullanmıyorlar. Haliyle kopma, takılma gibi sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Ajazzdaki mcuların sadece bazıları iyi bazıları kötü oluyor hocam genelleme olarak ortalama bir marka bence.

Ajazzdaki mcuların sadece bazıları iyi bazıları kötü oluyor hocam genelleme olarak ortalama bir marka bence.
Böyle markalar genelde ya royuan ya da pan180 mcu kullanıyorlar sonuç olarak nordic değil tabii. 4000 hz kullanımda kopmalar yaşadım 1000 hzde de ara ara takılma sorunları yaşadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı